Umjetnički atelje Broj Jedan: naša nova kreativna baza!

Za našu vječnu ljubav prema umjetnosti, dizajnu i rukotvorinama mnogi znaju iz prve ruke: radionice crtanja, ilustracije, akta i  dizajnerski programi uvijek su šarolika baza zgodnih vještina i sjajnog druženja.

Upravo zbog velikog interesa za naše kreativne programe, ali i zbog mnoštva novih cool ideja koje nam ne daju mira ni sna, s veseljem vam otkrivamo dugo kuhanu slatku tajnu – na proljeće otvaramo vlastiti umjetnički atelje! U njemu će se isključivo voditi radionice crtanja, keramike, slikanja, organizacija raznih izložbi, predavanja, organizacija kreativnih mini team buildinga te sve što nam još padne na pamet.

Čitavu smo zimu sukali rukave i sipali interijersku maštu pri uređenju prostora – željeli smo pravu kuću mašte i umjetnosti, čija će vrata biti s guštom otvorena za sve ljubitelje crtanja, slikanja, dizajniranja, keramike, crtanja akta , ilustracije i još puno toga. Radionice će se odvijati po već uhodanoj shemi od 2 mjeseca te drop-in varijanti, a počinjemo već 21.3.!

Prvi dan proljeća slavimo uz otvorenje prve radionice slikanja. Svi su programi namijenjeni amaterskim umjetnicima i otkačenim hobistima.

Za sada su u planu samo radionice za odrasle, a dobrodošle su cure i dečki svih struka, afiniteta i umjetničkih interesa. Za svakog imamo ponešto, a svima nudimo odličnu zabavu u umjetničkom stilu. Razmjena ideja, trampa zgodnih savjeta, individualni radovi, zajednički projekti… Jedva čekamo!

Prostor se nalazi u Ulici Republike Austrije broj 1 – kako mu ime govori, želja mu je postati prva baza zagrebačkih kreativaca i umjetnika. Dobro nam došli, bolje nas našli – vidimo se na otvorenju!