Proljeće u slikarskoj radionici

Dragi naši kreativci,

kao što smo već najavili: umjetnički atelje A1 na broju 1 svoja vrata otvara u četvrtak, 29.3.!

Slučajno ili namjerno, baš na drugi proljetni dan. Slavimo ga kao pravi umjetnici: uz mape, kistove i pregršt boja! Jer, osim samog otvorenja i još jednog zagrebačkog proljeća, taj datum jedva čekamo zbog još jednog posebnog razloga.

Naime, tad počinje i naša prva radionica, a to će biti ona iz slikarstva!

Sve koji žele iz prvog kista saznati sve svijetle, mračne i šarene tajne kultnog i vječnog umjetničkog pravca koji nas već stoljećima obara s nogu, naše mape već čekaju spremne! Radionica traje 2 mjeseca, unutar kojih ćemo teoretski i praktično obraditi sljedeća područja, vještine i vježbe:

  • miješanje boja
  • tonska modelacija
  • koloristička modulacija
  • pointilizam
  • chiaro-scuro
  • slikanje po promatranju (akt, portret, mrtva priroda)
  • autoportret
  • reprodukcija poznatih umjetničkih djela

Rezultati? Da vidimo: sjajne slike, vješto pogođeni hobi i prava mapa novih prijatelja, odličnog druženja i pametne zabave u udobnom i šarmantno uređenom prostoru Ateljea na broju 1. A ujedno i, dakako, cool odgovor na vječno pitanje: kamo i sa sobom nakon radnog dana? Izvedite se u svijet umjetnosti, a on će vam vratiti na sebi svojstven način!

Uz sve to, sa srećom vam i ponosom otkrivamo da je voditeljica, mentorica i prvi kist naše slikarske radionice mlada i duhovita zagrebačka djevojka, koja je ujedno i vrlo iskusna, afirmirana i pronicljiva likovna umjetnica. Ona je naša Maja Bachler: rođena je 1983. godine, Likovnu je akademiju završila u Zagrebu, a u umjetničkim je krugovima poznata po svojim maštovitim, odvažnim i prepoznatljivo originalnim radovima. Jedva je čekamo vidjeti na djelu – i čuti što nam ima za naslikati!

Termini radionice su četvrtkom i traju 2h u terminu od 17-19h na adresi Ulica Republike Austrije 1, dvorišna strana, 1.kat.

 

Cijena radionice iznosi 880 kn /2 mjeseca/20h/1xtjedno/2h.

Sav materijal je uključen u cijenu te se svi radovi nose kući, a na kraju organiziramo izložbu za frendove i ekipu!