Turistička zajednica grada Zagreba podržala STORYing

Click for English version!

Jako smo sretni što je STORYing podržan od strane Turističke zajednice grada Zagreba, koja je vješto prepoznala njegov doprinos kao i daljnji potencijal za umjetničku, kulturnu i zabavnu scenu naše metropole!

Također se veselimo ugodnoj i kreativnoj suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, kojoj ovim putem zahvaljujemo na želji i interesu da se uključi u STORYing kao prvi međunarodni storytelling festival u Hrvatskoj, atraktivni kulturno-turistički event i pametnu zabavu za sve generacije Zagrepčana i ostalih posjetitelja našeg grada.

Zagreb je oduvijek bio na dobrom glasu kao opuštena, šarmantna i prijateljska sredina, uvijek otvorena za nove sadržaje i različite ukuse: ponosni smo što kroz STORYing nastavljamo u istom tonu! Kao što znate, festival će ugostiti brojne izvođače iz različitih europskih zemalja, od kojih će mnogi po prvi put posjetiti Zagreb i nastupiti pred našom publikom. A mi ih jedva čekamo predstaviti – i svoj grad, i naše sugrađane. Skrivene kvartove, kultne parkove, domaću klopu i sve interne gradske rituale, nepisane zakone i kreativne oduške. A svi znamo koliko ih naš grad ima!

Vjerujemo u sjajnu atmosferu, odličan provod i puno lijepih uspomena koje ćemo svi steći na druženju kroz storytelling: i to smatramo najljepšom zagrebačkom pričom!