Tražili ste, dobili ste! Ljetni kamp u rujnu!

Bome nas je sve iznenadilo što školska godina ove jeseni počinje kasnije, no potaknuti vašim brojnim upitima, brzo smo se snašli pa one najznatiželjnije i najhrabrije od 2. do 6. rujna vodimo na još jedan „Put oko svijeta“!

Hrabro odlazimo gdje dječje noge još kročile nisu!  Pretvaramo se u prave male istraživače i kući odlazimo puni novih (sa)znanja!

Na Ljetnom kampu „Put oko svijeta“ posjetit ćemo i upoznati različite kulture kroz zanimljive narodne priče, običaje te tradicionalne igre karakteristične za zemlju u kojoj se trenutno nalazimo. Polijećemo iz Zagreba, sa specijalnog terminala Laboratorija zabave na kojem svaki putnik dobiva putovnicu i prolazi check in, a onda počinje prava avantura!

Obzirom da su oni najbrži osigurali već prije svoje mjesto, požurite i vi kako ne biste ostali bez karte! :)

Prijave šaljite na info@laboratorijzabave.hr. Čekamo vas s vašim mjestom!

Kamp je namijenjen djeci od 5 do 12 godina.

Kampovi službeno počinju u 8.30, no uvijek imamo i dežurstva za roditelje koji rade od 8! Tako da ni za to ne morate brinuti!

Djeca će tijekom boravka kod nas dobiti doručak, ručak i užinu, gdje će voće i snack cijelo vrijeme biti dostupni. Ručak će biti osiguran od strane cateringa s čijim menijem ćemo vas upoznati kada dođete na kamp.

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30 – 17h) iznosi 1500 kn (za drugo i treće dijete popust od 10%), a za članove 1250 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni – jutarnji od 8.30 do 12.30 h ili popodnevni od 13 do 17 h iznosi 110, za članove 900 kn.

Čvrsto se držite i zavežite pojaseve jer uskoro polijećemo!