Iz ljetnog kampa na put oko svijeta

 

  • A kamo si ti krenuo?
  • Na put oko svijeta!

Nek’ to vaše dijete izgovora bez šale: zaista vam nudimo da ga tamo pošaljete.  I budite bez brige, vratit će se do 17h!

Put oko svijeta je tema našeg ljetnog kampa na otvorenom kojeg već treću godinu održavamo u svom šarenom i kreativnom vrtu u strogom centru grada ( Trnjanska cesta 3). Dakle, puno je putovnica proteklo kroz njega, a putnici nam govore: želimo ih još!

I ovog ljeta vas pozivamo da svoje dijete pridružite odvažnoj i kreativnoj ekspediciji koja osvaja svih sedam kontinenata i pritom se ludo i pametno zabavlja. Ljetni kamp traje od ponedjeljka do petka, u trajanju od 8.30 do 17 sati. Moguća je i varijanta poludnevnog boravka ili jednodnevni drop in – samo da se putuje!

Svaki dan istražujemo jedan kontinent i na zabavan načun upoznajemo klince s njegovom kulturom, običajima i čudnovatim tajnama koje skriva u sebi. Na kraju svakog dana, odgovaramo za ozbiljne posljedice na vašem djetetu: još veću želju za istraživanjem, učenjem i kreativnim stvaranjem, puno novih prijatelja i poneka zamrljana trenirka koja je platila danak bojama i kistu.

A kako to izgleda u praksi? Otkrivamo!

Počinjemo s Europom, starom damom koja zna što želi: a to su umjetnost, kultura i arhitektura. U Parizu upoznajemo Picassa i Matissea, oblačimo njihove kute i osvajamo Louvre. Upoznajemo gospodina Eifella, njegov slavni toranj i sve zgode i nezgode njegove gradnje. A bilo ih je mnogo!

U Španjolskoj plešemo flamenco i izrađujemo lepeze. U ove vruće dane dobro će nam doći! Iz Azije se vraćamo s kineskim zmajem, vlastoručnim sushijem i znanjem kaliografije. Jašimo u suton po prerijama Teksasa. Na Havajima mućkamo koktele i otvaramo tiki bar ( naravno, bezalkoholan J). U Meksiku punimo otkačenu pinjatu ( a znate kako pinjate završavaju J). U Australiji učimo o kulturi Aboridžina i ludo se zabavljamo uz haka ples Maora. Hranimo arktičke pingvine, a od zime bježimo u Afriku. Ima li boljeg mjesta za priče oko vatre i otkrivanja životinjskih tajni?

Naravno, svaka ekspedicija treba dobro jesti. Ne mislite da nismo mislili na to!

U kampu su osigurana tri zdrava i ukusna obroka (doručak, ručak, užina) te neograničene količine voća i povrća koji su dostupni tijekom cijelog druženja. Kod nas su djeca gladna samo dobre zabave!

A ako i u vašem domu postoji mali i odvažni istraživač koji jedva čeka nove pustolovine, prijavite ga u naš kamp. Ondje ga već čekaju mnogi njemu slični: i puno, puno smijeha i pametne zabave!

Cijena cjelodnevnog boravka u kampu iznosi:

  • 1500 kn / za drugo i treće dijete popust 10%
  • 1250 kn / za članove / cijena se ne mijenja ovisno o drugom i trećem djetetu

Moguć je i poludnevni, jutarnji ( 8.30.- 12.30h) ili popodnevni ( 13 -17h) boravak u cijeni:

  • 1100 kn
  • 950 kn / za članove

te jednodnevna drop in varijanta po cijeni od 300 kn / 250 za članove.

Ako ste upravo vidjeli nešto što bi oduševilo Vašeg klinca / klinku, javite nam se i rezervirajte svoje mjesto u kampu.  Veselimo se mogućem druženju!

Prijave na info@laboratorijzabave.hr