Tom Van Outryve: kad priče bacaš iz rukava

Click here for ENGLISH VERSION

Nakon Markusa i Torgrima, predstavljamo i trećeg člana kreativne trojke iz 3Troubadours, koje jedva čekamo ugostiti na STORYing festivalu u svibnju!

On je Tom Van Outryve: i pravi je primjer spontanog kreativca koji živi u trenutku, a priče baca iz rukava. Skuplja ih brzo i vješto, a nalazi u svakom mogućem trenutku: njegova je inspiracija sam život, i sve one zgode i nezgode koje nas svakog dana vrebaju za uglom. A Tom zna kako će s njima: kreativno!

Još jedna čar Tomovih priča je ta što one ne ostaju dugo kod njega: poput vrućeg krumpira iz ruku, jedva ih čeka dobaciti u tuđe, i tako osloboditi mjesto za nove! Njegove su priče stvar trenutka: spontane, neobične i nerijetko osebujne, baš kao i sam život koji ih pokreće. Tom je tu da ih uhvati na vrijeme: i ukrasi svojom dinamičnom interpretacijom u kojoj jednako uživaju i mali i veliki. Jednostavno: svi koji vole život i sve njegove fore!

Rođen je u Belgiji, a surađuje s nekoliko storytelling društava na području Europe: zaljubljenik u priče i kazališni gurman, dinamični veseljak i dobri duh svakog festivala, širi smijeh i pozitivu na pozornici i izvan nje. Gdje god da stane, nastane priča: a jednako ih lako skuplja i u trku!

Tom priča za djecu i odrasle: klinci uživaju u urnebesno zabavnoj interpretaciji narodnih priča i bajki, a odrasli rado ulaze u Tomov svijet i iz njega hvataju krumpire: pardon, priče koje im baca u ruke.

Naravno, i mi jedva čekamo uhvatiti svaku koju će nam predstaviti na našem festivalu u svibnju: a poput samog Toma, i mi ćemo je radosno poslati u svijet!