Laboratorij zabave slavi veliki 7.!

„Treba vremena da biste postali mladi“, rekao je davno Pablo Picasso i o, kako je bio u pravu! A mi hrabro grabimo baš u tom smjeru! Prvih 7 godina proletjelo nam je u hipu – nismo se ni okrenuli, a već smo zreli za školu i prvi razred! Velik je to i važan trenutak u životu svakog djeteta pa tako i ovog našeg koje izrasta u jedno jako sretno i voljeno dijete! Jer mu ljubav, privrženost, podršku i prijateljstvo pokazujete baš svaki dan! A mi ne možemo biti sretniji zbog toga! I zato vam od srca hvala!

S nama ste na ročkasima, tulumima i radionicama. Hrabro i spremno pratite nas dok šećemo i učimo o Zagrebu, slušate nas dok pričamo priče, s punim nam povjerenjem predajete svoje klince tijekom duuugih ljetnih i nešto kraćih zimskih praznika…A mi smo presretni što smo se međusobno prepoznali, što se volimo i podržavamo obostrano i javno!

I sada, nakon zilijun rođendana koje smo osmislili i organizirali za vas, stiže onaj dan u godini kada mi slavimo, a vi ste naši najdraži gosti! Pozivamo vas sve, koliko god vas ima, da nam se pridružite i s nama proslavite veliki sedmi!

 

Naš, sada već tradicionalni rođendanski tulum održat će se u nedjelju, 17.11., od 10 do 12 sati, kod nas doma – u Trnjanskoj 3! Uz uobičajene rođendanske sastojke – veeeliku i finu tortu, svjećice, brdo balona, hrpu čestitki, zagrljaja i glasnih pusa, mi ne bismo bili mi da vam nismo spremili i super iznenađenja!

Dođite nam da zajedno čagamo i nazdravimo za još puuuuno fenomenalnih zajedničkih godina zabave na pametan način koje želimo dijeliti i provoditi baš s vama! Dobrodošli ste svi, od malih beba do baka i djedova, a mi ćemo se potruditi da svima bude ugodno i zabavno!

Ulaz na naš rođendanski party je naravno slobodan, a svoje mjesto rezervirajte prijavom na info@laboratorijzabave.hr. Čestitke primamo kroz sve kanale, a najviše se veselimo onima uživo, uz čvrste zagrljaje i rumene obraze!

Živjeli i vidimo se!