superjunaci

Super junaci

U svakom dječaku ili djevojčici čuči mali super heroj spreman spasiti svijet. A mi ih želimo podržati u tome!

Malo smo razmišljali i zaključili da svijet već ima jednog Batmana, Supermana, Spidermana i slične super junake koje je obučio netko drugi. Zato želimo osmisliti vlastite super heroje i sami ih trenirati. Težak zadatak, ali borba za svijet nije ništa lakša.

Da bi to postigli, prvo moramo razmisliti kakav super junak mora biti i što sve treba znati. Mora li biti pošten, iskren i pravedan? Treba li biti mudar, domišljat i siguran u sebe? Hoće li se uvijek zauzeti za prijatelje i stati u zaštitu slabijih?

I, naravno: koje super moći želimo da naš super heroj ima?

Nevidljivost, teleportacija, magija ili borilačke vještine svakako mogu biti cool, no tu ipak ne možemo da se ne zapitamo što je zapravo najveće oružje pravog super junaka: snaga ili um?

Kako znanje može biti veći saveznik od mača ili čarobnog štapića? Treba li se heroj uvijek oslanjati na svoje super moći, ili se rješenje problema često krije u kakvoj knjizi, praktičnoj vještini, zagonetki ili timskom radu?

Kad osmislimo svog super heroja, vrijeme je za trening! Imamo specijalni poligon koji skriva svakakve izazove, zadatke, prepreke i zamke koje nas uče savladavanju straha, empatiji, timskom radu i svemu ostalome bez čega nijedan super heroj ne može izaći na ulicu.

A naravno, ne može izaći ni bez odjeće. Dizajniramo i izrađujemo moćne plašteve, tajanstvene maske, čarobne pojase, specijalni nakit i vlastiti logo po kojem će nas svi prepoznati ili pozvati u pomoć.

Kao što vidite, naši super junaci nisu samo nesutrašivi borci, već pravi kreativci.

Kroz djeci uvijek atraktivne i interesantne super heroje želimo osloboditi super moći naših mališana: a to su imaginacija, inspiracija i kreativnost.

Usput svašta naučimo. Kako izraditi plašt, što sve može poslužiti kao čarobni štapić, kako nadmudriti strah…i naravno, kako biti vjeran prijatelj, hrabar zaštitnik i mudar borac. Sve što i priliči jednom super junaku!

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • potpunosti uređen i dekoriran prostor s odabranom temom
  • pozivnice
  • pinjata
  • grickalice i sokovi
  • fotografiranje cijelog rođendana
  • 3  voditelja

*Broj djece ograničen je na 20. Za prelazak te brojke bit će vam naplaćeno 15 eura po djetetu. U prostor fizički stane 30 djece.

CIJENA: 350 eura

*Prije rezervacije termina pročitajte Kućni red

Rezervacije  molimo isključivo na br. telefona:

MAJA 095 39 23 644

ili na mail: info@laboratorijzabave.hr