SUBOTE POWERED BY ŠKOLSKA KNJIGA: RADIONICE U LABORATORIJU ZABAVE

Nije samo proljeće uranilo ove godine, budimo se i mi iz zimskog sna! Točnije, naše kreativne radionice za klince subotama ujutro u Laboratoriju zabave. Nastavljamo s našim provjereno dobrim i dovoljno zanimljivim STE(A)M izazovima uz koje učimo na pametan i fenomenalno zabavan način!

Presretni smo najaviti da nam se pridružuje Školska knjiga i ustupa nam svoje super knjige koje ćemo na radionicama čitati, iz njih učiti, o njima razmišljati, promišljati i smišljati i svašta toga stvarati i izrađivati. Svake subote nova tema i nova knjiga! Puuuno je tu naslova – pustolovni atlasi, knjige o matematici, biologiji, kukcima, geografiji, povijesti, znanosti… Ma sve one lijepe i zanimljive knjige koje ne možete prestati gledati kad ste u knjižari Školske knjige! Da, da, od sada su sve kod nas subotama ujutro a mi samo moramo odabrati – ne zvuči loše, zar ne?

Ali, nije to sve! Čekajte, čekajte! Jesmo li spomenuli i nagradne igre? Naravno, bit će tu raznih darivanja u suradnji sa Školskom knjigom – skupljanje bodova, popusti na knjige, gratis knjige za slavljenike… A sve s ciljem da potaknemo klince da više čitaju, njeguju ljubav prema pisanoj riječi i da ih podsjetimo koliko i čitanje može biti zabavno.

A kad je vani lijepo vrijeme selimo na zrak u naš vrt jer je uvijek lakše razmišljati na otvorenom. I zabavnije, naravno!

Znači, subotama su Vaši klinci kod nas u Trnjanskoj 3, treniraju moždane vijuge, dok vi obavljate plac i ispijate kavicu. O svim temama obavijestit ćemo Vas na vrijeme.

S prvom radionicom u nizu krećemo u subotu, 02.03., od 10 do 12 sati. Tema prve radionice inspirirana je Atlasom pustolovina – bogato ilustriranim putem oko svijeta, zbirkom čuda prirode koja budi pustolovni duh i prirodnu znatiželju svakog malog istraživača. Obrađujemo Aziju, točnije Japan, i još točnije – izrađujemo model japanskog brzog vlaka. Saznat ćemo koliko je u japanskoj kulturi važno biti na vrijeme i što to znači Just – In – Time? Magnetske trake poslužit će nam kao tračnice i doma idemo svatko sa svojim vlakom!

Drago nam je da se naša radionica o Japanu poklapa s početkom manifestacije Japan Week u Zagrebu! U organizaciji Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj, sve što Vas zanima o Japanu i specifičnostima njihove prekrasne i zanimljive kulture, moći ćete saznati od 02. do 08.03.

Sve obavezne prijave molimo poslati na info@laboratorijzabave.hr. Povedite svoje klince, njihove frendice i frendove i nađemo se u Laboratoriju zabave.

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 100kn, paket od 4 dolaska 370 kn te paket od 8 dolazaka 700kn. Članovi imaju 15% popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.

Garantiramo im dobre izazove, zabavne mozgalice i odlično društvo!