CHOCONILLA’S BABY BOUTIQUE: WEEKEND FESTIVAL ZA 2. ROĆKAS!

Choconilla’s Baby Boutique u velikom stilu slavi svoj 2. rođendan i svi su pozvani!

Poznata zagrebačka stanica za nabavu sve potrebne opreme za bebe i djecu ovaj vikend priprema pravi doživljaj za sve. Jer kada oni slave roćkas, to postaje pravi festival dobre zabave, finih kolača i odličnog druženja! Njihov Choconilla’s WEEKEND FESTIVAL nudi ponešto za svakoga – od malih bebača do velikih mama i tata (jer i oni to zaslužuju!).

Petak, 12. 4., i subota 13.4. dva su dana njihovog do sada najvećeg shopping vikenda s popustima na cjelokupan asortiman, nevjerojatnim programom za male i velike, skrivenim poklonima, nagradnim igrama i iznenađenjima. Kao da to već nije dovoljno, ovaj vikend Choconilla’s Baby Boutique lansira i 2 nova svjetska brenda iznenađenja, još nepostojeća na hrvatskom tržištu!

Na ovako fenomenalnoj proslavi garantiramo da nikome neće biti dosadno. Za velike tu su jagode i šampanjac, fina kavica, bezalkoholni Mojito, posebni tretmani za mame i trudnice, zabava za tate… A za klince tu smo, naravno, mi!

Laboratorij zabave održat će kreativne radionice u subotu, 12.4., u 10:30h (za malene od 1 i 2 godine) i u 12h (za klince od 3, 4 i 5 godina). Zabavne radionice na temu proljeća potaknut će kreativu vaših najmlađih, a sve što ćemo izraditi nosimo kući!

Ne smijemo vam otkriti sva iznenađenja, ali bit će tu još besplatne manikure, pletenja pletenica, face paintinga… I sve to uz finu tortu i puuuno balona!

Presretne smo da smo dio ovako divnog događaja i veselimo se zajedničkom druženju!

Sada kada znate gdje ste ovaj vikend, vidimo se u Radničkoj cesti 20 na roćkasu koji će se sigurno još dugo pamtiti! Tko je već posjetio ovaj predivno uređen baby boutique zna koliko je očaravajući, a  svim novim posjetiteljima garantiramo da će se zaljubiti na prvi pogled. Mi jesmo!

Čekamo vas na Choconilla’s Baby Boutique WEEKEND FESTIVALU!