RADIONICA SUBOTOM: STE(A)M, RECIKLIRANJE I KOŠARKA!

Nastavljamo s kreativnim radionicama za djecu subotom ujutro u Laboratoriju zabave! Ovaj put naša uobičajena STE(A)M radionica dobiva zeleno ruho – ove subote recikliramo!

Laboratorij zabave cijeli je mjesec travanj posvetio ekologiji i očuvanju prirode i okoliša. U sklopu našeg pokreta #recikliramoutravnju, pozivamo sve da nam se priključe u recikliranju, reduciranju otpada, izradi maštovitih stvari od recikliranih materijala te bilo kojim drugim načinima kako što bolje očuvati našu prirodu. Na našem Instragram profilu primamo sve vaše ideje, prijedloge i fotke kako ovaj svijet učiniti zdravijim i ljepšim mjestom!

Iz tog razloga koristimo svaku priliku da svijest o očuvanju okoliša prenesemo onima na kojima svijet ostaje – našim klincima! Zato je ovotjedna STE(A)M radionica postala eko STE(A)M radionica i cilj joj je pokazati koliko ekologija može biti zabavna, uz to što je korisna. Pričat ćemo o važnosti zdravog okoliša, kako svatko od nas može svaki dan malim koracima ostvariti velike promjene i zašto je recikliranje fora? Jer vjerujte nam, stvarno je!

Već i ptice na grani znaju koliko klinci vole izrađivati stvari, a to vole još više ako ih izrade iz nečega što je trebalo postati otpadom. Stvoriti nešto iz ničega fakat je fora osjećaj i ove subote, mi činimo upravo to. Izrađujemo malu igru od kartona – košarku! Naravno, u reciklažnom stilu. Loptice ćemo bacati u pripadajući koš, vodeći računa od kojeg je materijala loptica napravljena. Plavi koš za papir, zeleni za staklo itd. Svako dijete samostalno izrađuje svoju igru od početka do kraja, i pritom koristimo isključivo reciklirani materijal! Odličan i zabavan način za ponoviti gradivo o recikliranju, a svatko svoju igru (naravno!) nosi doma. Zato i ovaj put s veseljem pozivamo sve male radoznale i vrijedne glave da nam se pridruže na ovoj 3 u 1 radionici: STE(A)M, ekologija i sport!

Družimo se u subotu, 13.4., od 10 do 12 sati, u Trnjanskoj 3.

Svoje prijave molimo slati na info@laboratorijzabave.hr.

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 100 kn, paket od 4 dolaska 380 kn te paket od 8 dolazaka 700 kn.

Članovi imaju 15% popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.