SUBOTA UJUTRO U ATELJEU NA BR. 1: OTVARAMO NOVU GRUPU!

Dragi naši! S veseljem vas obavještavamo da su keramičke radionice za djecu i roditelje subotom ujutro u Ateljeu na br. 1 potpuni hit! Kad god se traži mjesto više za naše kreativne radionice – mi najsretnije na svijetu! Hvala svima koji su već iskusili kako nam je zabavno subotama u Ateljeu i radujemo se dolasku svih novih zaljubljenika u umjetnost, glinu i kreativu.

Modeliranje, stvaranje i poticajno kreativno okruženje (poput onog u Ateljeu na br. 1) s razlogom su uvijek in. Na našim zajedničkim obiteljskim druženjima uživamo svi, i  veliki i mali, a sve to pod budnim okom naše sjajne voditeljice Irene! Jer kad se stvori dobra atmosfera i kad se pokaže kako, čak i veliki mogu raditi još veće stvari (uz pomoć onih najmanjih – naravno!).

Zbog velikog interesa, uz već postojeći termin subotama od 10:30 do 12:30h, otvaramo i novi od 13 do 15h.  Za održavanje radionice potrebno je minimalno 5 odraslih

osoba, a po grupi možemo primiti maksimalno 12.

*NAPOMENA: Drugu grupu od 13-15h otvaramo samo u slučaju da se prva grupa popuni (12 polaznika/6 ili 5 odraslih s djecom).

Zbog dobre organizacije te pripreme potrebnog materijala i radnog prostora, jako nam je važno da sve prijave za prvu grupu (od 10:30 do 12:30h) pošaljete isključivo na mail ateljenabr.1@gmail.com do petka u 18h, s točnim brojem djece i odraslih osoba koji dolaze.

Sve prijave pristigle nakon tog roka stavljamo u drugu grupu (od 13 do 15h) ili prebacujemo na prvi slobodni termin iduće subote.

Jako nam je drago što vas je toliko puno zainteresirano za ovako dobar početak vikenda. Čekamo vas s velikim nestrpljenjem, pregačama za rad i puno neobrađene gline! Počinjemo praznih ruku, ali kući odlazimo s vlastitim hand made tvorevinama.

Cijena po obitelji (jedan roditelj + dijete) iznosi 120 kn, za drugo dijete + 30 kn.

Cijena uključuje sav materijal po dolasku.

*Članovi Laboratorija zabave ostvaruju popust.

Sve prijave na mail: ateljenabr.1@gmail.com