Pozivamo vas na prvi sezonski sajam keramike!

Svi ste pozvani na prvi sezonski sajam keramike koji će se održati u nedjelju, 25.10. u našem dragom Ateljeu na broju 1, Ulica Republike Austrije 1.

Sajam počinje u 10,00. Dakle, prije ili poslije nezaobilazne jutarnje kavice i placa (kažu da će nas vrijeme dobro poslužiti), svratite i zabavite se u opuštajućem svijetu keramike. Ako vam više odgovara druženje nakon ručka ili popodnevne šetnje, nema problema – sajam je otvoren do 20h. Kad god nam dođete, dobrodošli ste. Priuštite si gušt nakon radnog tjedna i napunite baterije za onaj koji predstoji!

A sad malo više detalja. KLEI je sezonski sajam keramike u organizaciji Ateljea na broju 1. Na njemu vam predstavljamo sezonsku kolekciju kreativnih domaćih keramičara (Maša Barišić, Helena Ohnjenc, Šimun Tolić, Planina Studio i mnogi drugi) koji glinom grade svijet u kojem je gušt živjeti. Pun je šumskih bića i setova za čaj, preslatkih detalja i moćnih kućnih ukrasa, a sigurno ćete naći i idealne poklone za blagdansko vrijeme koje nam dolazi (i to mnogo brže nego što se čini). Ove ga godine dočekajte spremni i zaboravite gužve koje uvijek donosi!

Osim super darova za odrasle i klince, na sajmu možete pronaći i koju slatku sitnicu za sebe. Zaslužili ste je! Što kažete na kreativnu šalicu za kavu, dobrog šumskog duha koji čuva snove, old school hand made lonac…zvuči vam zanimljivo? To je mali dio onog što vam pripremamo!

Dođite u nedjelju i uvjerite se sami. Odmorite oči i prominglajte s nama.

Vidimo se u Ateljeu!