SUBOTA UJUTRO U ATELJEU: KREATIVA I ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ!

Cijeli radni tjedan jedva čekate vikend, a onda muku mučite kako što bolje i kvalitetnije provesti dragocjeno slobodno vrijeme s klincima? U zimu sve manje odlazite u park, ružno je vrijeme i primorani ste subote ujutro provoditi na kavama i u zagušljivim shopping centrima? Ne brinite – imamo ideju kako kvalitetno ubiti vrijeme, a da se pritom zabavljate i vi i klinci. Provedite subotu ujutro radeći nešto zabavno, poučno, kreativno i originalno – i sve to zajedno sa svojom djecom! Dođite na radionice keramike u Atelje na br.1!

I ove zime subotnje špice rezervirane su za obiteljske izlaske u Atelje u obliku pametne zabave.  Subote u Ateljeu rezervirane su za keramičke radionice za male i velike (u jednom!) i subotnja jutra provodimo u dobroj atmosferi, zajedničkom modeliranju i stvaranju te u pravom poticajnom kreativnom druženju. Radionice su osmišljene u formi jednokratnih dolazaka s više kombinacija – izrada predmeta, sušenje i pečenje gline / izrada pa naknadni dolazak za sušenje i bojanje / samo izrada… Na vama je da odlučite kako vam najviše odgovara. A što ćemo izrađivati? Što god vam srce poželi – izbor je vaš (i vaših klinaca!).

Zašto glina? Glinu volimo iz više razloga, a na ovoj radionici najviše ćemo ju koristiti za razvoj fine i grube motorike kod djece, poticanje kreativnog izražavanja kroz oblikovanje i bojanje, a roditelji će (vjerujemo!) najviše uživati u njenim antistres moćima. Glina krije još mnogo aduta pa ako već niste, nakon ove radionice postati ćete pravi fanovi rada s glinom.

Zato s veseljem pozivamo sve mame, tate, bake i dede, tete i stričeve…rezervirajte subotu ujutro za kreativna, vesela i nešto drukčija obiteljska druženja u Ateljeu na br.1! Garantiramo originalnu zabavu, kreativne izazove i odlazak kući s vlastitim cool i fora hand made predmetima.

Subotom od 10.30-12.30h

Cijena po obitelji (jedan roditelj + dijete) iznosi 150 kn, za drugo dijete/roditelja + 30 kn/ pojedinačni dolazak.

Cijena za paket od 10 dolazaka iznosi 1350 kn.

Cijena za paket od 5 dolazaka iznosi 650 kn.

Cijena uključuje sav materijal po dolasku.

Paketi se odnose na jednog roditelja i na jedno dijete. Ukoliko dolazi više djece, cijena se drugačije formira.

*Popust vrijedi ukoliko se iznos uplati odjednom.

Sve prijave na mail: ateljenabr.1@gmail.com