SUBOTA UJUTRO: KOMPAS, SUNČANI SAT I VELIKA KNJIGA ISTRAŽIVAČA!

Još jedna subota, još jedna dobra knjiga i još jedna fenomenalna radionica! Zakoračit ćemo u još jedan odličan vikend s našom kreativnom STE(A)M subotom koju Vam donosimo u suradnji sa Školskom knjigom.

 

Cijeli tjedan puno razmišljamo, listamo i čitamo dok ne smislimo na koji način zabaviti, zaintrigirati i probuditi male istraživače u Vašim klincima. I ovaj tjedan pucamo na sigurno s još jednim genijalnim naslovom u izdanju naših prijatelja iz Školske knjige!

Velika knjiga istraživača donosi uzbudljive i pustolovne priče najvećih svjetskih putnika: Marka Pola, Kristofora Kolumba, Vasca Da Game, Amelije Earhart i drugih. Ova knjiga, osim što se čita, ona se i doživljava! Kako to mislimo? Priča o istraživačima i njihovim fantastičnim otkrićima po prvi put na hrvatskom tržištu oživljava uz proširenu stvarnost i otkriva virtualne prizore, nove ilustracije, skrivene likove, zvukove i glazbenu pozadinu. Ako Vaš klinac nije oduševljen idejom čitanja, ova će ga knjiga definitivno pozitivno iznenaditi!

S ovom knjigom pridružujemo se istraživačima koji su se odvažili na dotad nezamislive pothvate, letimo u nebo u malenome dvokrilcu i putujemo na dno morskih dubina… Naša nas mašta prati na svakom koraku i vodi kroz stvarne događaje koji se katkad čine izmišljenima, proživljavamo pustolovine ljudi koji se na trenutke čine superjunacima i upoznajemo tajne nekih zemalja za koje smo mislili da postoje samo u bajkama!

A što ćemo točno izrađivati? I što na kraju nosimo doma? Ha! Ovaj put čak dvije stvari; kompas i sunčani sat! Jer teško je biti istraživač i pustolov ako ne znaš gdje si i u kom smjeru krenuti dalje, zar ne? Čitamo o velikom norveškom istraživaču Roaldu Amundsenu, krećemo njegovim stopama prema Južnom polu i učimo što je sve potrebno za uspješnu istraživačku ekspediciju.

S veseljem pozivamo sve naše male istraživače prijatelje da nam se pridruže i ovu subotu na još jednoj zagarantiranoj zabavi na pametan način!

Družimo se u subotu, 30.03., od 10 do 12 sati, u Trnjanskoj 3. Roditelje podsjećamo da će i ovu knjigu, kao i druge fenomenalne naslove Školske knjige, moći kupiti po povoljnoj cijeni kod nas u Laboratoriju zabave!

Sve obavezne prijave molimo poslati na info@laboratorijzabave.hr.

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 100 kn, paket od 4 dolaska 380 kn te paket od 8 dolazaka 700 kn.

Članovi imaju 15% popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.