SUBOTA U ATELJEU NA BR. 1: KERAMIČKA RADIONICA ZA CIJELU OBITELJ!

Prošlu subotu u Ateljeu na br. 1 dugo ćemo pamtiti kao poticajno kreativno druženje u znaku pozitivne atmosfere i divnog obiteljskog druženja. Jer baš je u tom tonu proteklo subotnje prijepodne – mame, tate i klinci – svi redom puni entuzijazma, želje za radom i dobrog raspoloženja. Bilo nam je super! A zašto je ova radionica posebna? Zato jer daje priliku za nešto drukčije obiteljsko kvalitetno provedeno vrijeme.

Kada kažemo drukčije mislimo kreativnije, zabavnije, maštovitije, originalnije, pametnije… Mogli bi nabaciti još koji pridjev, ali vjerujemo da je jasno – pametna zabava za cijelu obitelj na našoj keramičkoj radionici! Radionica je namijenjena svima. Velikima i malima, svim članovima uže i šire obitelji, već iskusnima u radu s glinom i totalnim početnicima. Svi su dobrodošli!

Veliko hvala svima s kojima smo se družili prošli tjedan i drago nam je najaviti da nastavljamo i ove subote! Dođite u Ulicu Republike Austrije 1, u subotu, 24.11., od 10.30 do 12.30 sati. Zašto? Da završite svoje radove (ako ste već bili) ili da nam se tek pridružite i uvjerite u ovu fenomenalno dobru atmosferu.

Igramo se s glinom, prljamo ruke, oblikujemo, pečemo, bojamo, glaziramo… Razvijamo finu i grubu motoriku, otpuštamo stres, opuštamo se i otkrivamo vlastitu kreativnost (na koju smo možda već pomalo i zaboravili!). Mali postaju veliki, a veliki (bar na kratko) opet postaju klinci! Sve uz ugodne razgovore, dobru muziku u pozadini i nova poznanstva. Imamo puno posla i uživamo u svakom trenutku! S velikim veseljem vas čekamo i garantiramo dobar provod i odlazak kući nasmijanih lica. I naravno, sve što se izradi na radionici nosite sa sobom kao trajnu uspomenu na ovo lijepo druženje!

Pošaljite svoje prijave na ateljenabr1@gmail.com i rezervirajte mjesta u Ateljeu!

Cijena po obitelji (jedan roditelj + dijete) za svaki dolazak iznosi 120kn, za drugo dijete + 30kn.

Bojanje vaših umjetničkih radova s engobama (prije pečenja i glaziranja) možete dovršiti na sljedećoj radionici u subotom ili na našim redovnim satima keramike, četvrtkom od 19-21h. Cijena radionice bojanja s engobama iznosi po obitelji (jedan roditelj + dijete) iznosi 120kn, za drugo dijete + 30kn.

Članovi Laboratorija zabave ostvaruju popust.