Nije u šoldima sve!

Vjerujemo da i sami vidite kako je posljednjih tjedana zdravlje  i borba protiv bolesti u fokusu cijelog svijeta, pa smo odlučili našu radionicu o financijskoj pismenosti pomaknuti (novi termin javimo na vrijeme!) i mjesto ustupiti priči o našem tijelu, organima, njihovom funkcioniranju i sveukupnoj tjelesnoj harmoniji i sreći.

Budući da smo prošloga tjedna u Laboratoriju zabave ponovo otvorili sezonu naših subotnjih radionica koje smo posvetili očuvanju zdravlja i borbi protiv virusa i bakterija, u istom tonu nastavljamo i ove subote.

Kao što znate i kao što ste navikli, kod nas nema previše teorije – više volimo praktične aktivnosti i dobru, pametnu zabavu pa smo tako osmislili i subotnju radionicu. Nakon kratkog uvoda o našem tijelu, pozabavit ćemo se svakim pojedinim organom, a onda ćemo zaigrati jednu skroz posebnu slagalicu. A slagat ćemo, pogađate – organe! U tome će nam partner biti veeeeliki čovjek od spužve, ali, iako nije živ, neće baš pristati da, na primjer, jetri i bubrezima zamijenite strane ili da mozak smjestite u prsni koš.

Malo ćemo više pažnje ovoga puta posvetiti plućima i srcu. Naučit ćemo sve o njihovoj strukturi, ulogama u tijelu, suradnji s ostalim frendovima organima, a onda ćemo i izraditi naše vlastite verzije ova dva organa koji su, među ostalim, zaduženi za disanje i voljenje!

Uz puno korisnih novih znanja, kreativnih aktivnosti i podizanje svijesti o važnosti očuvanja zdravlja, i ovoga ćemo se puta sjajno zabaviti! A u tome će nam pomoći naši genijalni, vješti i super pripremljeni animatori koji jedva čekaju zajedno s vama krenuti u fantastični svijet ljudskih stanica, organa, tkiva i kostiju te vam otkriti sve tajne krvožilnog sustava, mišića, tetiva i ligamenata!

Radionica će se održati u subotu, 14. ožujka, s početkom u 10 sati, na dobro poznatoj adresi, u Trnjanskoj 3. Veselimo se druženju, zabavi i učenju!

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 100 kn, paket od 4 dolaska 380 kn te paket od 8 dolazaka 700 kn. Članovi imaju 15 % popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.

Pridruži nam se i ti!

Prijaviti se možete na: info@laboratorijzabave.hr

Vidimo se!

Vaš Lab zab