POP UP PETAK U ATELJEU NA BR. 1: BILJKE OD PAPIRA!

Pozivamo vas na novi pop up petak u Ateljeu na br. 1! Naše pop up radionice zamišljene su kao tjedne radionice u trajanju od 2 sata na kojima se družimo uz puno kreative, mašte i originalnosti. U nastojanju da ostanemo vjerni našem razmišljanju izvan okvira, ovaj put smo osmislile izradu biljaka – ali od papira!

Pitate se o čemu to pričamo? Da objasnimo… Kao velike ljubiteljice papercutting tehnike (i velike ljubiteljice biljaka!) odlučile smo te dvije ljubavi spojiti u jedno. Papercutting tehnika tradicionalna je tehnika rezanja papira koja potječe iz Kine. Sve što je potrebno su škare/skalpel, selotejp, malo vrućeg ljepila i spremni ste za stvaranje čuda od papira!

Događa li se i vama ponekad da vam kućno začinsko bilje ne uspijeva, nikako da pronađete dobro mjesto u stanu za spas uvenule biljke i odustali ste od pokušaja držanja pravog bilja? Priznajemo, mi smo jedni od tih kojima, unatoč silnoj želji, uzgoj i njega biljaka nisu jača strana. Zato smo otkrile sretnu alternativu!

Mi smo se već ‘navukle’ na ovu sve popularniju tehniku i samo smišljamo što se još može napraviti od papira. Naš Atelje na br. 1 već je ukrašen raznim papirnatim biljkama pa smo odlučile taj gušt rezuckanja podijeliti i s vama. I vjerujte nam, to je stvarno gušt! Uživancija u ugodnom društvu, čavrljanje, lagana muzika u pozadini – ma prava meditacija i opuštanje. A da ne spominjemo da je više nego izvrstan razlog da vas izvuče iz kuće nakon napornog tjedna i dobar uvod u još bolji vikend.

Bit će tu ružmarina, lavande, bosiljka, egzotičnog ili manje poznatog bilja, ma što god vam padne na pamet. Zapravo, koju god biljku zamislite – sada može biti vaša (u papirnatom obliku)!

Družimo se ovaj petak, 19.3., od 18 do 20h. Dođite na naše ovotjedno druženje – iako kratko, garantiramo da će biti slatko!

Svi materijali za izradu su osigurani od papira do tegle i ukrasnih potrepština + kava, čaj ili vino.     :)

Cijena radionice 150 kn.

Radionica se održava u Ateljeu na br. 1, u Ulici Republike Austrije 1, 1. kat. Sve prijave molimo poslati na ateljenabr.1@gmail.com.