SUBOTA POWERED BY ŠKOLSKA KNJIGA: VELIKA KNJIGA KUKACA!

Nastavljamo s našim kreativnim radionicama za klince subotama ujutro u Laboratoriju zabave!

I ovaj tjedan vaše male istraživače, znanstvenike i pustolove očekuje prava poslastica. U suradnji sa Školskom knjigom, ove je subote na redu Velika knjiga kukaca, što znači da se bavimo nama najdražom temom – prirodom!

Da u Laboratoriju zabave najviše volimo prirodu znaju već svi, a dokaz je naš mega popularan roćkas Pakosna priroda koji na iznimno gadljiv, jeziv i ljigav način otkriva sve mračne tajne i jezive zakone prirodnih hranidbenih lanaca. A upravo ćemo se tim tajnama baviti i ove subote na radionici! Velika knjiga kukaca uvodi nas u svijet kukaca koji gmižu, pužu, grizu, lete i još mnogo toga! Čitat ćemo o raznim vrstama kukaca iz cijelog svijeta, saznati boje li se kukci mraka i zašto mravi hodaju u koloni?

Bez brige, neće tu biti samo čitanja… Mi ne vjerujemo ničemu dok to ne istražimo iz prve ruke! Baš kao iskusni znanstvenici – proučavat ćemo prave kukce izbliza, gledati ih mikroskopom, opažati i sve to bilježiti. Zajedničkim snagama ćemo postavljati puno pitanja, pronaći još više odgovora i o svima njima promišljati. Jer kad je u pitanju priroda – mi mislimo ozbiljno!

A što ćemo izrađivati? Pazite sad ovo – mehaničku igračku leptira! Totalno fora, zar ne? Svatko odlazi kući sa svojim leptirom na navijanje kao najljepšu uspomenu na još ljepše druženje.

Ne zaboravite da vas uz sve ovo čekaju i iznenađenja, popusti od Školske knjige!

Družimo se u subotu, 16.03., od 10 do 12 sati, u Trnjanskoj 3.

Sve obavezne prijave molimo poslati na info@laboratorijzabave.hr.

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 100 kn, paket od 4 dolaska 380 kn te paket od 8 dolazaka 700 kn. Članovi imaju 15 % popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.