KREATIVNA SUBOTA: MODELI SVJETSKIH GRAĐEVINA!

Jeste li  već bili na našim super fora STE(A)M radionicama subotom u suradnji sa Školskom knjigom? Ako jeste, onda je i vama subota prije podne postala najdraži dio vikenda i svaki ga tjedan s nestrpljenjem čekate! Presretni smo što nam se na svakoj radionici pridružuje sve veći broj klinaca koji zajedno s nama uživaju u odličnim knjigama i zabavi na pametan način (u svojem najboljem izdanju!).

A koja vas knjiga strpljivo čeka u Trnjanskoj 3 ovaj vikend? Sagradite sami najveće svjetske građevine! Još jedno hit izdanje Školske knjige koje mami na čitanje apsolutno svakog klinca i pritom zapošljava njihove vrijedne prstiće i budi kreativnost na najjače! Što je toliko fora u toj knjizi, pitate se? Znamo odgovor! Istražuje povijest najvećih svjetskih građevina, od piramida do nebodera, i sve zakone fizike koji se u njima kriju. Ali ne samo to! Sadrži nacrte za izradu vlastitih modela od kartona znamenitih građevina kao što su Eiffelov toranj, Empire State Building, most Golden Gate i još mnogo drugih.

Ni ove subote ne izostavljamo ni jedno slovo iz naše STE(A)M radionice; znanost, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost i matematika – sve nas čeka! Jer za nas male znanstvenike ništa nije problem… OK, možda nam je najteže bilo izabrati koji model izraditi! Odluka je pala na Tower Bridge u Londonu; jedan od najpoznatijih mostova na svijetu ove subote seli u Laboratorij zabave!

Projektiramo, skiciramo, slažemo, računamo i usput učimo povijest i opću kulturu. Mislimo na statiku, ne zaboravljamo sve sile koje utječu na most i isprobavamo najbolje načine kako izraditi njegove pomične dijelove. Ma moramo misliti na sve! A za nagradu kući odlazimo sa svojim modelom kojim ćemo se još dugo moći hvaliti prijateljima, bakama i dedama.

Dragi roditelji, važna obavijest i za vas! Od ovog tjedna, sve ove fora, edukativne i prekrasne knjige u izdanju Školske knjige moći ćete kupiti po povoljnoj cijeni i kod nas u Laboratoriju zabave!

Družimo se u subotu, 23.03., od 10 do 12 sati, u Trnjanskoj 3.

Sve obavezne prijave molimo poslati na info@laboratorijzabave.hr.

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 100 kn, paket od 4 dolaska 380 kn te paket od 8 dolazaka 700 kn.

Članovi imaju 15% popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.