STORYing: dan drugi

Click for English version!

Nakon burne i dinamične subote, drugi se dan festivala nastavio u istom tonu, a to je onaj kojeg nosi dobra priča!

Ujutro smo se družili na dječjem programu, u sunčanom vrtu Laboratorija zabave: jednostavno, nastavili smo gdje smo jučer stali! Slasni piknik, šarene dekice, zeleni travnjak, udobni jastuci -i još jedno nezaboravno putovanje u čarobne šume, vesele bajke i urnebesne priče u kojima su nas dočekali fantastični likovi, maštoviti zapleti i sve što ih prati, a to je puno smijeha, pametne zabave i veselog druženja malih i velikih.

Nakon još jednog prekrasnog druženja u trnjanskom vrtu, naše smo goste jedva dočekali odvesti u grad i pokazati im Zagreb u punom proljetnom sjaju! Sretni smo i ponosni što ih je naš grad oborio s nogu: šarmantna i prijateljska atmosfera, ljepota stare gradske jezgre i fantastična domaća klopa oduševile su naše goste. A znate da su oni svjetski putnici koji su obišli već mnogo gradova i zemalja: od njih čuti komplimente o Zagrebu i Hrvatskoj stvarno je poseban osjećaj! Ispričali smo im legendu o Manduševcu, prošetali niz Gornji grad: opet nas je poslužilo odlično vrijeme, a mi njega počastili sjajnim provodom na otvorenom. Koji se nastavio do kraja dana, a time i do završetka 1. međunarodnog storytelling festivala u Hrvatskoj.

Zatvorili smo ga večernjim programom, uz odlične nastupe, sjajnu atmosferu i nezaboravno druženje s našim izvođačima, posjetiteljima, volonterima, partnerima….svim sudionicima STORYing festivala i svim ljubiteljima sjajnog storytellinga, pametne zabave i odličnog provoda!

Nakon cijelog vikenda, dojmovi se još slažu, a oni su fantastični! Sretni smo i ponosni što smo imali čast biti organizatori ovog kreativnog eventa i fantastične atmosfere koja ga je pratila u našem gradu. Želimo još jednom zahvaliti svim našim izvođačima, posjetiteljima, volonterima i partnerima – i naravno, našem gradu koji je još jednom i na najbolji način dokazao da je uvijek spreman na nove kreativne pustolovine, umjetničke trendove i pametnu zabavu koja ih prati. I to u ritmu sjajne priče!