Stižu nam praznici, a čeka ih pametna zabava!

U Laboratoriju zabave uvijek se silno veselimo praznicima: neobične zimske priče, zanimljive snježne predstave, školski praznici, vrući kesteni, pečeni kukuruzi….i naravno, najljepši dječji i obiteljski blagdan: Božić!

I ovim se blagdanima posebno veselimo. Jer, osim s dragim prijateljima i raspjevanim obiteljima, provest ćemo ih u sjajnom društvu super ekipe, veselih slavljenika i pametne zabave. Na zimski način!

Pripremamo vam mnogo maštovitih predstava, kreativnih radionica (za grijanje mašte i hladnih prstića), zabavnih evenata i ostalih zgodnih programa u zimskom kaputu. U Samoboru nas čeka šarmantna gradska šetnja u blagdanskom stilu, u kojoj otkrivamo zimske tajne starih Samoboraca i njihovih božićnih običaja, rituala i tradicija. Točno u podne ondje nas čeka i Dječja Nova godina: deset, devet, osam, sedam….jedva čekamo da je odbrojimo!

O svim našim planovima i zimskim sadržajima, detaljno ćemo vas izvijestiti uskoro. Neki se još peku u našoj kreativnoj kuhinji, a pripremamo ih kao slasne kolačiće. O nekima još mozgamo i ukrašavamo ih neobičnim ukrasima, a neki su već spremni i jedva vas čekaju upoznati! I, naravno, pružiti vam vesele, razigrane i pametno zabavne blagdane. Provedimo ih zajedno!