BLAGDANSKO IZNENAĐENJE ZA SVE: PRIČE IZ DAVNINE U ADVENTSKOJ KNJIŽARI!

Dragi naši!

Juhuuu i ho-ho-ho! Ove riječi najbolje opisuju naše uzbuđenje što nakon dugog planiranja, smišljanja i kuhanja dobrih ideja napokon možemo podijeliti naše veliko iznenađenje. Laboratorij zabave čeka vas sve na ovogodišnjem zagrebačkom Adventu s pravom književnom i storytelling poslasticom!

Popularni i genijalni zagrebački Advent ove je godine još popularniji i genijalniji jer u sklopu svoje bogate kulturne ponude svim posjetiteljima nudi i pop-up knjižaru. S idejom promicanja blagdanskog darivanja knjiga, u prostoru trgovačkog centra Galleria u Vlaškoj ulici, svjetlo dana će ugledati Velika adventska knjižara s bogatim sadržajem za odrasle i klince.

Kako se Laboratorij zabave uklapa u tu priču? Naravno – kroz super zabavan i edukativan blagdanski dječji program! Velika nam je čast udružiti snage sa svestranom umjetnicom, pripovjedačicom i međunarodno nagrađivanom autoricom pionirskih djela suvremenog pripovijedanja – Helenom Bulaja Madunić – i zagrebačkoj publici približiti mističan i uzbudljiv svijet Brlićkinih „Priča iz davnina“. Zajedno s Adventskom knjižarom, Bulaja Nakladom i Mojim Čarobnim Mislima, od 20. prosinca do 4. siječnja, pozivamo vas u  RETRO FUTURISTIČKI svijet i novu avanturu ovih starih dobrih priča kada ih, u već poznatom stilu Laboratorija zabave, odijevamo u interaktivno i moderno ruho suvremenog storytelling-a. Klasik poput ovog šteta je ne predstaviti novim generacijama na uzbudljiv i njima bliži način te one iz starije škole još jednom podsjetiti na čarobne svjetove Ivane Brlić Mažuranić i minulog djetinjstva.

Osim pričanja priča očekuje vas bogat program prepun sadržaja – maštovite predstave, fantastični crtići  i kreativne radionice na temu bajkovite domaće dječje književnosti. Nakon kuhanog vina, fritula i kobasica, Adventska knjižara vaša je sljedeća stanica! Obavezno u svojoj adventskoj turi i gledanju božićnih lampica navratite i u Vlašku. Ulaz je besplatan, sve što nam treba je vaše dobro raspoloženje, otvoreno srce i topli blagdanski duh. Posebno nam je drago što već sad možemo najaviti slični program i druženje za ostatak godine. O tome više nešto kasnije. Do tada skačemo od sreće, pjevamo božićne pjesmice i veselimo se zajedničkom adventskom druženju! Vidimo se!

Mi vas čekamo sa pričama i radionicama 28. i 29.12.