Advent u Zagrebu

Advent 2016. ili zima u Laboratoriju zabave

Mnogi bi rekli da je snježni Zagreb idealno vrijeme za jednu pravu zimsku bajku. Mi kažemo da je idealno vrijeme ne za jednu, već dvije urnebesne zimske basne!

U sklopu ovogodišnjeg Adventa i u suradnji s Klovićevim dvorima, pripremili smo odličnu zabavu s puno plesa, druženja, kreativnih radionica i super snježnih priča. Donijeli smo puno snijega, smijeha i slatkih iznenađenja. I to s klizaljkama na nogama, jer Klovićevi dvori su se pobrinuli za pravo pravcati klizalište s ekološkim ledom: što znači da nam se nije otopio i da smo mogli uživati dokle nas volja!

Kad smo se umorili od jurnjave na klizaljkama, sjeli smo na jastuke i upoznali jednu depresivnu kravu, veselu ovcu, tužnog medu i njegove vjerne prijatelje zeku i vjevericu. Svi oni su se, kao i mi, veselili zimi, snijegu i blagdanima ( osim krave Mu kojoj je sve bezveze, no tu su bili njena prijateljica ovca i Djed Mraz da je razvesele: jesu li uspjeli, pitajte klince). Našeg tužnog medu je pak mučilo što mora prespavati zimu: no, zec i vjeverica pokazali su mu što je pravo prijateljstvo, a Djed Mraz što je pravi Božić!

U ovim interaktivnim i zabavnim predstavama saznali smo što veseli Mu i što tješi medu, no najvažnije: što je snaga pravog prijateljstva i pozitivnog pogleda na svijet! I kako se dvije smiješne zimske basne za čas mogu pretvoriti u najljepše božićne bajke.

U sklopu odlično organiziranog i zabavnog Adventa nam je čast što smo dobili priliku ostvariti ugodnu, uspješnu i kreativnu suradnju s brojnim kompanijama, institucijama i organizacijama kao što su Abbott, Rotary klub, Agencija za mobilnost i programe EU, Novaartis, Fina Rijeka, SedamIT, muzej Prelog, P&G, zagrebački Pravni i Kineziološki fakultet, PBZ, Croz, AstraZeneca, King Cross, Mercedes Benz i McDonald’s. Sa susretljivom, raspoloženom i entuzijastičnom ekipom velikih i malih klijenata odlično smo se zabavljali kroz edukativne predstave, kreativne radionice i svaki dan sa drugom storytelling pričom.

Osim u Zagrebu, družili smo se i na Adventu u Samoboru gdje smo naposljetku proveli raspjevanu i rasplesanu Dječju novu godinu. I odbrojavali kao veliki!