SRETNE VIJESTI

Sretne novine: interaktivni časopis za male i velike

Naši mali i veliki polaznici, partneri i prijatelji znaju kolika je naša ljubav prema pisanoj riječi: velika k’o kuća! A u to ime, ovaj put nismo napisali priču, predstavu ili pjesmu, već pokrenuli prave pravcate novine.

Sretne novine naš su samostalni projekt, kojeg smo osmislili u želji za suvremenim, interaktivnim i zabavnim časopisom za djecu, mlade, roditelje, učitelje, odgojitelje i sve ostale željne aktualnih informacija, stručnih savjeta, pouzdanih preporuka i pametne zabave iz dječjeg svijeta.

Dugo su se kuhale u našoj maloj redakciji, o njima smo se došaptavali po hodnicima i skicirali po vrtu. Teme su padale kao iz krošnje: prijateljstvo, empatija, ekologija, putovanja, preporuke za super knjige, izlete ili predstave, praktični savjetnik, mozgalice, stripovi, napeti romani u nastavcima…sve što veliki vole, a mali obožavaju!

Jer, karakter naših Sretnih novina je otvoren, interaktivan i praktičan: nije to samo časopis za mir u kući, već odličnu, uzbudljivu i aktivnu zabavu cijele obitelji, školskog razreda ili vrtićke grupe. Sretne novine se, naime, osim edukativnih članaka pisanih na zabavan način i dinamičnim stilom, sastoje od praznih kućica namijenjenih crtanju, pisanju i ispunjavanju kreativnih zadataka u kojima može sudjelovati cijela ekipa. Zajedništvo, timski rad i suradnja, a sve kroz živu polemiku, mudro mozganje i grleni smijeh: to je ono što želimo pružiti! Jer, na taj način svi čitatelji postaju izravni urednici, partneri i kreatori Sretnih novina: a sve kroz igru, aktivan provod, ugodno opuštanje i pametnu zabavu.

Sretne novine otkrivaju pouzdane preporuke za super izlete, maštovite hobije, atraktivne sportove i kreativne aktivnosti. Malim savjetnikom potičemo male, a velikima dajemo ideje za uspješno rješavanje svih izazova s kojima se klinci susreću: preseljenje u novi razred, svađa s prijateljem, strah od škole i slične strašne stvari koje zapravo nisu nimalo strašne, već jako zabavne! Odgovaramo na vječno goruća pitanja malih mislioca, poput što radi priroda, zašto grmi ili kako nastaje kiša, lutamo svijetom u potrazi za zanimljivim mjestima i neobičnim građevinama, skakućemo kroz povijest i susrećemo kultne ličnosti iz znanstvenih i umjetničkih krugova. Zabavljamo se kao mali, istražujemo kao veliki: i u svemu tome guštamo iz slova u slovo!

“Sretne vijesti” možete naručiti preko našeg maila: info@laboratorijzabave.hr