Kampovi specijal – kako smo se proveli i što vam još pripremamo?

Svako ludo, neizvjesno vrijeme ima i jednu posebnu vrlinu: često nam zna ostaviti genijalne uspomene. Baš su takve ostale iza naših kampova.

Pod krošnjama našeg razigranog vrta putovali smo svijetom i lansirali rakete. Slušali smo Ramonese, Elvisa i ABBU. Prošli smo planete Sunčevoga sustava, kopali smo gnoj i pratili rast biljaka. Osvojili smo Kavkaz i pravili kolačiće, učili o kukcima i sadili povrće ( i jeli ga, i jeli ga!). Hodali smo po Mjesecu i niz Abbey road: a to sve u vremenu globalne pandemije!

Mi smo joj doskočili odlučnošću i znanjem, a vi ste nas podržali jer dijelimo tu moć. Zajedničkim primjerom dokazali smo klincima da u teška doba treba biti svoj: kreativan, odvažan i s osmijehom na licu! Naši vrtni kampovi to su nam pokazali. Na njima su opet nikla prijateljstva, nesputana igra i pregršt novih znanja, uz nezaobilazne podsjetnike na ona već usvojena: važnost pranja ruku i druge higijene, čuvanje svog zdravlja i zdravlja drugih ljudi. Svijet se uvijek spašava počevši od sebe, a dijelimo li znanje i zabavu s drugima, on u trenu postaje još ljepši i šareniji. I ne može ga srediti ni opasna pandemija!

Iz tog razloga, a u ime zajedničke borbe za zabavu i znanje, želimo vam još jednom zahvaliti što ste nam s povjerenjem prepustili svoje klince te time omogućili da ih skupa zabavimo, na pametan, kreativan i praktičan način. Kao svakog puta, uživali smo s njima, u njihovim dosjetkama i neumornoj mašti. Baš nam je to potrebno u ovo čudno doba, snaga malih ljudi i velikih ideja. Klinci su njihov hodajući spoj i zato jedva čekamo neke nove kampove. To će biti uskoro, jer u grad stiže zima!

Već vam sada pripremamo prave snježne poslastice i lude avanture na poznatoj adresi. Na vrijeme ćete biti obaviješteni na svemu i kao uvijek pozvani da nam se pridružite. Jer pametnoj zabavi nikad nije kraj: budna je i neumorna kao dječja mašta!