SLIKARSKA RADIONICA: JESENSKE VEČERI PRED ŠTAFELAJOM

Predočite si ovu sliku: jesensko poslijepodne, zvuk ptičica i škripanja tramvaja s ulice, u zraku miris svježe boje na kistovima… Ono što vam pokušavamo naslikati riječima jest umjetničko – radna atmosfera slikarske radionice u Ateljeu na br.1!

Budući da slika govori tisuću riječi – nekako nam je ipak draže slikanje kistovima od onog riječima. Zato smo i ovu jesen za vas pripremili slikarsku radionicu u našem umjetničkom ateljeu koji sve amatere, likovnjake ili tek slučajno zalutale pretvara u još strastvenije i kistom spretnije slikarske duše.

Miješanje boja, tonska i koloristička modulacija, portreti i autoportreti te slikanje mrtve prirode samo su dio onoga što radionica obrađuje pod umjetničkim upravljanjem naše voditeljice i mentorice Maje. Pod vodstvom njena kista već je puno njih stasalo od zakletih zaljubljenika u ovaj kultni i vječni umjetnički pravac do profi izlagača na našim završnim izložbama. Upravo je to ideja ove radionice – pogurnuti vas preko vlastitih granica zone komfora i u vama probuditi uspavanog umjetnika. Atelje na br.1, kao zagrebačko sastajalište umjetničkih snova i stvarnosti, naglasak stavlja na proces. Puno prakse ono je što nas čini boljima, a to je upravo ono što ćete dobiti na ovoj radionici – puno slikanja, manje pričanja!

 

Ako čitate ovaj tekst i mislite da niste vi za takvo nešto – u krivu ste! Ako čitate ovaj tekst i mislite kako je prošlo predugo otkad ste zadnji put držali kist u rukama i nema smisla paliti davno potisnute strasti – varate se! Ako čitate ovaj tekst i mislite – zašto ne? U pravu ste! Dozvolite si nešto za svoj gušt, pustite malog kreativca u sebi na slobodu i prijavite se na ateljenabr.1@gmail.com. Mi se veselimo radnoj, zaposlenoj i kreativnoj atmosferi još jedne sezone slikarskih radionica!

Radionice će se održavati UTORKOM u terminu –  od 19-21h,  u periodu od 2 mjeseca. Počinjemo kada se skupi grupa od minimalno 6 polaznika.

Radionica obuhvaća 20 radnih sati.

Gdje?

U A1- Atelje na broju 1, Ulica Republike Austrije 1, 1. kat.

Cijena? 

880 kn/2 mjeseca/20h

*Svi materijali osigurani!

Za sve detalje, upite i informacije molimo šaljite mail na adresu: ateljenabr.1@gmail.com