KREATIVNI UTORAK: TEME RADIONICA U LISTOPADU!

Dragi naši veliki kreativci – s velikim nestrpljenjem čekate raspored naših radionica utorkom, a mi vam s još većim zadovoljstvom javljamo kreativne teme u listopadu. Imamo ponešto za svakoga!

Raspored radionica:

09.10. – Jesen u meni…ili na zidu! Prvi kreativni utorak izrađujemo vjenčiće za vrata/zid. Od brezovih grana izrađujemo svoje vjenčiće – a možemo ih objesiti gdje god nam se sviđa. Vrata, zid… Zašto toliko volimo vjenčiće? Ima nešto posebno u tom zatvorenom krugu izrađenom od isključivo prirodnih materijala – miriše na šumu, podsjeća na jesen i ispunjava prostor svježinom i dobrim raspoloženjem. Šareni, bogati i predivni jesenski plodovi su spremni (breza, čempres, mandarine, male bundeve) i samo čekaju vaše maštovite ruke da od njih napravite ove čarobne ukrase!

16.10. – Listopadske kraljice Bundeve! A kakav bi to listopad bio kad ne bi izradili i bundevu – pravu listopadsku kraljicu!  Kao vječiti jesenski motiv, bundeva nam daje toliko slobode da od nje napravimo što želimo, kako želimo i s čim želimo! Boje, tkanine, zlatni listići… Male, velike, prave, umjetne – nije bitno! Svaku se da ukrasiti, obojati, obući u tkaninu… I svaka u konačnici izgleda super slatko – baš kao što priliči jednoj bundevi!

 

23.10. – Eko posudice od tetrapaka! Što se krije ispod vanjskog sloja tetrapaka? Uvijek je super izraditi nešto svojim rukama, a još je bolje kad to činimo od recikliranog materijala. Idući put kad popijemo mlijeko, ne bacamo ga u za to pripadajući kontejner već iz njega izrađujemo ove fora i efektne posudice. Kako? Skidamo sloj po sloj, pa još sloj po sloj… Ono što je ostalo pretvaramo u šarmantne male posude koje upotpunjuju svaki prostor!

 

30.10. –  Efektni, a (pre)jednostavni privjesci/naušnice/dekori za zid! Konac i uže sve je što nam treba da bi izradili ove osebujne, a opet toliko jednostavne ukrase. Napraviti ih je lako, a rado prihvaćaju svaki kreativni izazov. Zato, konac i uže u ruke, raspalite maštu – i neka zabava počne! Idealne za poklon ili dekor nekog posebnog kutka u stanu, baš po vašem ukusu!

Sav kvalitetan, praktičan i kreativan materijal u potpunosti je osiguran s naše strane. Vi donosite samo dobru volju, spremne ruke i puno entuzijazma!

I ove godine surađujemo s našim dragim partnerom Hobby Art – Chemaco. Svi naši polaznici ostvaruju 15% popusta u njihovom dućanu putem letka koji se dobiva na našoj radionici.

Prijave već stižu – odaberite radionicu koja vam se sviđa (ili više njih!) i pošaljite nam mail na info@laboratorijzabave.hr. Vidimo se u utorak!