Radionica crtanja portreta anatomije i akta

Sve zaljubljenike u crtanje i umjetnost s veseljem pozivamo da nam se pridruže na našoj novoj kreativnoj radionici – umijeće crtanja akta za friške i iskusne umjetnike!

Zašto akt, kako akt? Znamo da je riječ o jednoj od najstarijih i najprofinjenijih crtačkih tehnika koja u sebi čuva duh starih umjetničkih majstora i tajne legendarnih ateljea pa rado i spremno nastavljamo provjereno cool tradiciju!

Radionicu vješto vodi naša Maša Barišić, mnogim polaznicima poznata po oštrom kistu, sjajnoj vibri i opako dobrim stručnim savjetima. Jedva čekamo čuti što sad ima za reći i, naravno, kako će nam to nacrtati.

Na umjetnički se način bavimo anatomijom, kosturom i ljudskim pokretom. Kroz njih crtamo osobne karaktere, specifične detalje i sve ono što čini vjerni portret i/li dobar akt. Šećer na kraju – poziraju nam živi modeli i iz prve ruke prenose svoju stranu gušta! Jedva je čekamo čuti!

Radionica traje 2 mjeseca, a u nju se mogu uključiti svi: i iskusni polaznici naših prethodnih tečajeva crtanja, ali i novi polaznici koji žele uživati u odličnom društvu, opuštenoj atmosferi i, naravno, sjajnom crtanju. Čekamo vaše prijave, a već sad šiljimo olovke!

Radionica će se održavati svake srijede od 17-19h u Ateljeu na br.1, Ulica Republike Austrije 1. Prva radionica počinje kada se popuni minimalno 6 polaznika.

Cijena radionice iznosi za 2 mjeseca iznosi 880 kn, a za naše stalne polaznike i članove 800 kn.

Prijaviti se možete isključivo na mail: ateljenabr.1@gmail.com