RADIONICA ILUSTRACIJE: DOBRE PRIČE I JOŠ BOLJI CRTEŽI

Ovo je poziv za sve zaljubljenike u moćne priče, dobre crteže i ono što ih spaja u neraskidivoj vezi – veličanstvene ilustracije!

Volite fantasy žanr više zbog fenomenalnih slika od samih priča? Bacate oko na dječje slikovnice zbog ilustracija, a ne pouka koje nose? Brijete na knjige iz radionica braće Grimm, Ivane Brlić Mažuranić i Tolkiena? Sve su to dobri preduvjeti za uživanje u umjetničkoj atmosferi još jedne u nizu fora radionice koju smo za vas osmislile u našoj maloj zagrebačkoj oazi kreative. Pridružite nam se ove jeseni u Ateljeu na br.1 na radionici ilustracije!

Kao neizostavni dio popularne kulture, ilustracija uspješno spaja likovni jezik s pisanom riječi i pretvara ih u maštovito i moćno malo umjetničko djelo. Vjerujemo da svaka dobra ideja i priča zaslužuju još bolji crtež koji ih upotpunjuje i daje im poseban štih. Na radionici potičemo razvoj osobnog izričaja svakog polaznika na njegovom putu od ideje, preko skice do finalnog proizvoda – ilustracije koju nosite kući! Sve to radimo kroz kombinirane tehnike crtanja, slikanja, kolažiranja i brojnih drugih. Na vašem putu prema vlastitoj ilustraciji (koja će biti vaša dika i ponos u danima, mjesecima i godinama koje dolaze) i ovaj vas put vodi naša Maša – vaš osobni art direktor oštrog oka, vješte ruke i bogate mašte koja rado s vama dijeli sve majstorske tajne ovog zanata.

Naše prazne mape jedva čekaju vaše originalne skice, toliko neoslikanih priča jedva čeka vaše ideje, a toliko ljubitelja vještih crteža i moćnih priča jedva čeka dobro društvo u stvaranju unikatnih ilustracija. Veselimo se zajedničkom ilustriranju, njegovanju umjetničkog duha i kreiranju šarenih slika koje mogu ponosno stajati bok uz bok svakoj dobroj priči. Prijave primamo na već poznatoj adresi ateljenabr.1@gmail.com. Požurite i zauzmite svoje mjesto!

Radionice će se održavati srijedom u terminu – od 19-21h u periodu od 2 mjeseca. S radionicom počinjemo kada se popuni minimalna kvota od 6 polaznika.

Radionica obuhvaća 20 radnih sati.

Gdje?

U A1- Atelje na broju 1, Ulica Republike Austrije 1, 1. kat.

Cijena? 

880 kn/2 mjeseca/20h

*Svi materijali osigurani!

Za sve detalje, upite i informacije molimo šaljite mail na adresu: ateljenabr.1@gmail.com