SAMOBOR UPISI!!

Kreativni boravak, Dječji art atelje i STE(A)M radionice, u Samoboru: upisi kreću!

Što vas sve očekuje?

Vrata našeg samoborskog doma, ugodno smještenog u ulici Milana Langa 41, ostaju otvorena za sve klince željne kreativno/zabavnih/pametnih aktivnosti.

KREATIVNI BORAVAK

Super opcija za jako zaposlene roditelje i za male ljubitelje znanja, istraživanja i učenja kroz igru: na zabavan i aktivan način ponavljamo gradivo, pišemo zadaće, obrađujemo lektire, vježbamo mozak matematičkim igrama i prirodnim pokusima uz jezive, ljigave i tajanstvene užase znanosti. Učimo kroz igru, igramo se učeći, zabavlja nas pamet, testira nas zabava! Rezultat: strast za istraživanjem, ljubav prema učenju i smijehom napisana zadaća!
Kreativni boravak održavat će se svaki dan (pon-pet) od 12.00-17h.

Kreativni boravak 5 dana/5 sati od 12-17h, 620 kn. Drop in iznosi 130 kn.

STE(A)M radionice

Za one koji još ne znaju: suvermeni i kreativni STE(A)M programi u teoriji obuhvaćaju znanost, tehnologiju, inženjering, umjetnost i matematiku na dječji način. A on je uvijek dinamičan, aktivan i zabavan! STE(A)M povezuje prirodne znanosti s praktičnim umijećem i kreativnim rješenjima, čineći ih tako djeci razumljivim, inspirativnim i zabavnim, s posebnim naglaskom na dječju samostalnost, kreativnost i kritičnost u razmišljanju.
U STE(A)M vježbama, zadacima i aktivnostima djeca sama dolaze do ideje, odluke i rješenja kako nešto izgraditi ili učiniti funkcionalnim: kroz improvizaciju, praksu, pokušaje, grupne prijedloge ili individualne ideje vježbaju, njeguju i stječu vještine konstruktivnog, kreativnog i logičnog razmišljanja, djelovanja i, naravno: igranja. Voditelji su tu u funkciji animatora, moderatora ili, jednostavno, šegrta dječjih ideja: i ponose se time!

STE(A)Mradionice održavat će se srijedom od 18-20h.

Cijena za večernje mjesečne programe iznosi 300 kn (za članove 250 kn). Drop in iznosi 80 kn.

Dječji art atelje

Umjetničke duše krase prsti umaljani bojom i ideje u glavi.
Za njih otvaramo suvremeni atelje kreativnih rabota: krotimo gips, izazivamo aluminij, na zabavan način prolazimo sve tehnike i pravce u umjetnosti, kiparstvu i slikarstvu.
Ukopavamo se u mjesečne projekte od ideje do realizacije, a svaki tjedan upoznajemo lik i djelo kakvog slavnog umjetnika: neke budimo iz groba, a neke častimo čajem! Rezultat: genijalni hand made ukrasi za kuću i vrt, originalni pokloni i opća kultura u maljavom kistu, zametnutoj recki i zdjelici gline!

Art atelje održavat će se utorkom od 18-20h.

Cijena za večernje mjesečne programe iznosi 300 kn (za članove 250 kn). Drop in iznosi 80 kn.

Upisi će se održati u utorak, srijedu i četvrtak (26.9., 27.9. i 28.9.) od 18.30-19.30h

Detalji i info na mail: info@laboratorijzabave.hr