Samobor dobiva još jednu Frendovsku klupu!

Dragi naši,

mnogi od vas znaju da je naš uvijek raspoloženi i razigrani Samobor ovog ljeta dobio svoju prvu FRENDOVSKI KLUPU : a mnogi od vas su nam pravom kreativnom akcijom pomogli da je svi zajedno postavimo na Trg Matice hrvatske, dakle na pravu pravcatu špicu!

Kad se samo sjetimo svog onog grlenog smijeha, vesele pjesme i super atmosfere koja je pratila oslikavanje, uređenje i postavljanje klupe, dođe nam da postavimo još jednu! Pa ćemo upravo to i učiniti!

Zahvaljujući odličnoj i ugodnoj suradnji s Gradom Samoborom i njegovom Turističkom zajednicom, i, naravno, svim malim i velikim Samoborcima koji su prepoznali inicijativu kao edukativno, kreativno i nadasve zabavno iskustvo za sve Samoborce i njihove goste, u nedjelju, 27.kolovoza u 19 sati, na istom mjestu čeka nas ista akcija: oslikavanje, uređenje i postavljanje još jedne Frendovske klupe!

Što možemo kad na samo jednoj Frendovskoj klupi nema dovoljno mjesta za sve klince željne novih druženja, igara i prijatelja! A upravo je taj razlog glavni za našu sreću. Frendovsku klupu prihvatili su, prepoznali i zavoljeli upravo oni koji je grade svojim prijateljstvom: klinci!

Samoborska Frendovska klupa vrlo je brzo postala prava baza odlične zabave, kreativno okupljalište, turistička atrakcija i jedinstveni ukras grada: prijatelja djece i svakog djetinjstva koje u njemu uživa. Neizrecivo smo sretni što smo dio toga, što dijelimo taj filing sa svima vama i što ćemo u nedjelju opet svi skupa sjesti na Frendovsku klupu.

Pridružite nam se ondje: jer, znate da je od druženja na Frendovskoj klupi zabavnije samo njeno uređenje, ukrašavanje i postavljanje! I zato vas pozivamo na još jednu kreativnu akciju, zabavan vikend i pokoju slasnu kremšnitu koju ćemo svakako maznuti u pauzi! Kao i uvijek, sa sobom nosimo puno smijeha, dobre vibre i sav materijal potreban za uređenje i oslikavanje klupe. Trebamo  puno vještih ruku i velikih osmijeha.

Spremni za još jednu super akciju i nezaboravno druženje? Vidimo se u Samoboru!

KADA? U Nedjelju, 27.08.2017. u 19h

GDJE? Trg Matice hrvatske, Samobor (ispred kina)

RASPORED:

19h – storytelling – “Kako je Potjeh tražio istinu”

19.20h – druženje i upoznavanje na klupi

19.30 – zajedničko oslikavanje klupe