Samobor: nedjelja na Frendovskoj klupi!

Znate koliko uživamo u svom projektu Frendovska klupa Hrvatska: ponosni smo diplomci prestižne Crowdfunding akademije, marljivo poput pčelica pripremamo jesensku kampanju, a svaku klupu koju vidimo u gradu kreativno škicamo u šareni, raspjevani i veseli film. U nos nam dođe miris svježe boje, u uši puno hihota i grohota, a iz srca mašta k’o  iz vreće ispada!

A kad smo saznali da naš san u nedjelju, 9.7., postaje samoborska stvarnost, sreći nije bilo kraja! Jer, ovo je tek pravi početak našeg veselja: u praksi! U ugodnoj i kreativnoj suradnji s Turističkom zajednicom grada Samobora, dogovoreno je postavljanje prve Frendovske klupe u gradu kremšnita, dvoraca i hajda. Vaš i naš grad Samobor, kao prijatelj djece i drevni domaćin odličog provoda i pametne zabave, prvu Frendovsku klupu postavlja u samo središte akcije: Trg Matice hrvatske, na kojem od nedjelje svaki klinac osim fine kremšnite može naći još bolje društvo.

Naravno, Frendovska klupa ovaj tjedan neće spavati na kakvom tajnom mjestu, a onda spremna za klince stići na trg. Sami ćemo je oslikati, urediti i ukrasiti uz najbolje moguće partnere: kreativne, maštovite i razigrane malce željne super druženja, zabavne akcije i vikenda na otvorenom.

Imate takve doma? Odlično, jer tražimo sve vješte prstiće, složne ruke i bogate mašte koje će zajedno ukrasiti svoj grad novom bazom njegovih najmlađih stanovnika. Sve male i velike Samoborce radosno pozivamo da zajedno s nama raspjevaju grlo, zasuču rukave i razgibaju prstiće u zajedničkom uređenju Frendovske klupe i kreativnom druženju koje prati svaku radnu akciju.

Od 19 sati, kad vrućina padne a sunce zaspi iza krošanja, čekamo vas s puno smijeha, pjesme, boja i kistova koje ćemo razigrati niz prvu Frendovsku klupu u gradu. Svi alati i materijali su osigurani: trebaju vam samo klinac uz bok, osmijeh na licu i pokoji kreativni as u rukavu. Za sve ostalo pobrinut će se dječja mašta, dobra vibra i jedno kreativno samoborsko predvečerje!

9.7., 19h, Trg Matice hrvatske, Samobor

Raspored događanja:

19.00 – Okupljanje i uvod o frendovskoj klupi

19.15 – Predstava “Ipamanondas”

19.30 – Zajedničko oslikavanje Frendovske klupe