Reci Vau za peseke iz Noine Arke

Noina arka i Laboratorij zabave pričom počastili psiće!

U suradnji s udrugom za zaštitu životinja Noina Arka organizirali smo humanitarnu akciju za njihove štićenike, napuštene peseke koji u azilu čekaju svoj novi dom. Sa zadovoljstvom smo najavili da je cijena ulaznice za našu predstavu „Tri vučića i velika zla svinja“ ovaj put: pseća hrana!

Svi mali i veliki koje je zanimalo hoće li vučići spasiti svoj dom od neželjenog gosta, na druženje su došli sa vrećom ili konzervom pseće hrane. Osobito nas je razveselilo što su se akciji priključili i oni koji nisu bili u mogućnosti doći na predstavu, ali su nam platili ulaznicu u obliku velikih vreća i brojnih vrećica kojima smo počastili peseke. Još jednom velika hvala svima!

Cilj ove humanitarne akcije nije bio samo prikupiti pseću hranu i pomoći Noinoj arki, već i podići svijest o zaštiti životinja, udomljavanju napuštenih pasa i prevenciji napuštanja kućnih ljubimaca. Svatko je donio ponešto, a zajedno smo napravili veliku stvar!

Bilo je jako lijepo vidjeti klince kako ponosno nose male ili vuku velike vreće, te pokazuju dječje iskrenu i ljudski plemenitu želju da pomognu životinjama. To su osobine koje želimo poticati, i to su akcije u kojima želimo sudjelovati!