Amway i Laboratorij zabave u Dječjem domu u Nazorovoj

Međunarodni dan volontera proslavili smo kao i većina volontera: radno, u pravoj akciji i s osmijehom na licu!

U suradnji s uvijek proaktivnom ekipom iz Amway-a posjetili smo klince iz Dječjeg doma u Nazorovoj i s njima proveli pravo kreativno druženje uz igru, glazbu i puno, puno šarenih boja. Klincima i zaposlenicima Dječjeg doma Amway je ovom prilikom donirao svašta potrebno za razigrano učenje i edukativnu igru: dječje stoliće i stolce za udobno pisanje i crtanje, ormariće za male tajne, trosjed za odmor, čitanje i slušanje super priča…sve što treba prava kreativna učionica!

Naravno, odmah smo je iskoristili za akciju. Puno smo crtali, bojali, slikali i ukrašavali i kroz interaktivnu storytelling predstavu o Dinkiju naučili što sve može čekati jednu patkicu koja želi baš sve. Što je od toga dobila, nećemo vam odati: ali ćemo reći da smo mi dobili puno više od odličnog provoda.

Jer, naša zabava imala je jako važnu misiju: kroz igru i druženje ujediniti klince u pravu kreativnu borbu za bolji svijet, potragu za važnim vrijednostima i lov na najveće svjetsko blago: znanje.

Kako smo to učinili ovaj put?

Kao i uvijek: kreativno!

Za alat smo izabrali bojice, kistove i vrijedne prstiće, kojima su klinci svojim vršnjacima u Africi poslali prijateljske pozdrave u obliku otiska dlana.

Prijateljstvo ne poznaje daljine, a kreativa ne zna za granice! Zabavnim i jedinstvenim otiskom svog dlana svaki se klinac uključio u Amway-evu inicijativu NUTRILITE Power of 5, i tako dao svoj autentični doprinos kampanji koja podiže svijet o pothranjenosti djece diljem svijeta.

Snažno simbolični, uvijek originalni i za svako dijete jedinstveni otisak dlana tako je postao pravi potpis za društvo koje želimo graditi: ono proaktivno, humano i uvijek spremno za hvalevrijednu akciju. I još jedan dokaz da najmanji mogu raditi najveće stvari!