RADIONICE ZA KLINCE SUBOTOM UJUTRO: ODLIČAN POČETAK VIKENDA!

Tražili ste – dobili ste! Hvala svima na sudjelovanju u našoj anketi o kreativnim radionicama za djecu u Laboratoriju zabave! Puno ste nam pomogli i drago nam je da sada znamo točno kakve Vas radionice zanimaju i u kojim terminima.

Čak 80% ispitanika izabralo je radionice subotom ujutro. I drago nam je da Vas zanima baš sve! Miks svega što nudimo – kreativne radionice, STE(A)M, stop animacija, izrada slikovnica, storytelling, STE(A)M kroz povijest i razni drugi edukacijski programi. Veselimo se izradi programa kreiranog baš po Vama i svake subote održati radionicu na drugačiju temu – ponešto za svakoga!

Od sada pa na dalje subote prije podne u Trnjanskoj 3 rezervirane su za kreativu i učenje na pametan i naravno – fenomenalno zabavan način! Znači, ništa se nije promijenilo – jer sve je to ionako baš u našem stilu. Dok mame i tate obavljaju špeceraj, klinci ne sjede doma pred televizorom, nego jutro provode u poticajnom, kreativnom i ugodnom društvu. Na svakoj našoj radionici puno se razmišlja, smišlja, stvara, izrađuje i uči. Po nama – odličan početak svakog vikenda!

O svim temama obavijestit ćemo Vas na vrijeme. A počinjemo već ovaj tjedan. S prvom radionicom u nizu krećemo u subotu, 27.10., od 10 do 12 sati. Tema za prvo druženje je nezaobilazni i uvijek omiljeni STE(A)M! STE(A)M radionice (science, technology, engineering, art, mathematics) kombiniraju učenje, istraživanje i igru kako bi i najmlađi ušli u čudesan svijet robotike, mehanike i  programiranja – i djeca ih naprosto obožavaju!

Recite klincima da su u subotu ujutro u Laboratoriju, neka povedu frenda ili frendicu i ostalo prepustite nama. Mi ih čekamo s puno zanimljivih mozgalica, čudesnih otkrića i još više dobrog raspoloženja!

Sve upite i obavezne prijave molimo napraviti putem info@laboratorijzabave.hr. Vidimo se ove subote!