Radionica jednoroga za ŽićBo – Pop-up Christmas Unicorn Workshop

Sve klince hrabrog srca, vješte mašte i kreativnih prstića s veseljem pozivamo da sve svoje vještine zaposle u našoj maloj i neobičnoj školi za jednoroge!

U četvrtak, 14.prosinca u 18 sati, naš mnogima dobro poznat prostor u Trnjanskoj 3 spremno se pretvara u čudnovatu dolinu kojom vladaju mistična bića tvrdog roga i brzog galopa: svima znani, a mnogima omiljeni jednorozi!

Čudnovati jednorozi su od pamtivijeka totalni hit i ostavljaju šljokičavi trag u mašti djevojčica! U kreativnoj radionici uz ovog čudnog rogatog stvorenja, izrađujemo neobične i kreativne božićne kuglice s motivom jednoroga. Krasimo ih šljokicama, kitimo ih vrpcama, pletemo im vjenčiće, vežemo im mašnice, a tu je i otkačeni ružičasti bor kojeg ćemo mi ukrasiti, a oni začarati fora moćima i pokojom pusom iz nozdrva.

O jednorozima svakojake priče kruže: čas su ćudljivi i neukrotivi, a čas mili i spremni na maženje. Žive u izgubljenim šumama i neistraženim gorama: iz kojih izlaze samo da pripomognu kakvom dobrom srcu ili lijepoj želji.

Zato znamo kako ih umiliti na druženje: i da neće odoljeti neobičnoj i kreativnoj božićnoj radionici u svoju čast!

Što kažete? Mi jedva čekamo, a jednoroge već odavno viđamo oko Trnjanske! Pridužite nam se na božićnoj pop-up radionici, a maštovite ideje ukrotite u maloj školi za jednoroge: pametna zabava nas prati u galopu!

Prijavite nam se na info@laboratorijzabave.hr, i ukrotite svog jednoroga!

Cijena radionice iznosi 100 kn, za članove 80 kn. Sav materijal je osiguran, sve što se napravi nosi se kući. :)