Kreativni tjedan za odrasle: posve osobni hand made design

Pozdrav otkačenim kreativcima, romantičnim sanjarima, vječnim individualcima i svim zaljubljenicima u umjetnost, rukotvorine i dizajn! Sve vas pozivamo da nam se svojim idejama, maštom i posve osobnim guštima pridružite na Kreativnom tjednu za odrasle. Svake srijede u Laboratoriju zabave ( Trnjanska cesta 3) otvaramo po jednu zaista posebnu i vrlo osobnu kreativnu radionicu: a vi po svome guštu odabirete jednu, više njih ili, jednostavno, sve!

Tema svih radionica je suvremeni, tradicionalni i posve autentični hand made design: što znači da možete izraditi jedinstvene ukrase, šarmatne dekoracije i pun pogodak poklone točno po svom ukusu, stilu vašeg doma ili drage osobe.

Radionice traju od kraja listopada pa sve do kraja prosinca, do samih blagdana: savršena prilika da sami kreirate poseban, unikatan i jedinstven poklon za isto takve drage prijatelje, partnere, kolege i klince.

A kad smo kod klinaca…

Super zvuči, kažete, no kome ćete ostaviti djecu? I tu ideju imamo: nama! Što kažete na ideju da se bez brige i gledanja na sat prepustite svojim omiljenim hobijima, kreativnim ljubavima i umjetničkim snovima, a za to vrijeme vaše dijete u susjednoj prostoriji radi nešto isto ili ništa manje veselo, maštovito i pametno zabavno? U to ime i za odličan provod cijele obitelji, na sve naše radionice možete povesti i klince: a dok se vi bavite kreativnim spačkama, malene će naši voditelji marljivo zaposliti, maštovito angažirati i pametno zabaviti na laboratorijski način!

S guštom vam predstavljamo naše radionice, koje provodimo u toplom, ugodnom i zgodno dekoriranom prostoru: uz nezaobilazne keksiće, kolačiće i prijateljski tople napitke! Sve materijale, rekvizite i alate na naše radionice spremno, sretno i stručno osigurava naš dragi partner i vjerni prijatelj Hobby Art Chemaco: uvijek raspoložen za kreativne akcije, odlične ideje i pametnu zabavu!

25.10. Jastuci s otiskom šarma

Šarmantni pillow stamps voli udobne kauče, ugodne krevete, snene vrtne ili živahne kuhinjske klupice: začinite svoje omiljene chill baze finim otiskom osobnih nota i mekih naslona!

1.11. Svijećnjaci za svaku atmosferu

Napeti filmski maraton, toplo prijateljsko druženje, romantična večera ili opušteni kućni chill: nema atmosfere u koju se prikladan svijećnjak neće savršeno uklopiti. Vi ga uredite, a ostalo prepustite moći vatre i dragih susreta!

 

8.11. Zidne dekoracije za obaranje s nogu

Malo što izgleda tako moćno, efektno i posebno kao odlično pogođena zidna dekoracija: a nitko ne poznaje vaš dom bolje od vas! Napravite zidnu dekoraciju koja obara s nogu: i ostavlja na podu!

15.11. Buketi dobrih vibri

Prozori, stolovi, komode, zimski vrtovi: svi su stvoreni za ukusno aranžirane bukete omiljenog cvijeća, dizajnerske mašte i dobrih vibri. Zapletite svoj buket: i uživajte u atmosferi koju stvara!

22.11. Adventski vijenac za cool dobrodošlicu

Stiže nam vrijeme slatkih domjenaka, obiteljskog druženja i otkačenih tuluma: a kreativni domaćin treba isto takav adventski vijenac na vratima svog doma. Što kažete na priliku da oduševite goste i prije otvaranja vrata?

29.11. Kalendar za poseban advent

Tko kaže da su kalendari dosadni ili, još gore, nužno zlo? Razoružajte skeptike vlastitim dizajnom koji brojke i mjesece vidi poput pravog umjetnika: kreativno, maštovito i posve originalno!

6.12. Efektni ukrasi za bor

Ukrašavanje božićnog drvca je jedan od najljepših blagdanskih običaja: a ovogodišnji ritual nek vam ostane u sjećanju i po unikatnim, ručno oslikanim kuglicama i ukrasima koje ćete pronaći u najljepšem dućanu: svojoj inspiraciji.

13.12. Originalne ambalaže za poklone

Neki kažu da je dobra ambalaža pola poklona. Mi mislimo da ne mora biti, ali da ne mora biti ni bezlična, klasična ili dosadna: i da „samo ambalaža“ ima potencijala za puno više. Tko se slaže: vidimo se na najkreativnijem pakiranju u gradu!

20.12. Himmeli za vječni wow

Himmeli su mistični majstori opako dobrih detalja, profinjenog ukusa i standardnog pitanja svakog gosta: „wow, gdje ste to kupili“? Vaš unikatni himmel vas košta samo malo mašte, vremena i osobnih čini: a zaustavlja dah za sva vremena!

Za Kreativni tjedan možete se prijaviti na info@laboratorijzabave.hr . S veseljem vas očekujemo!

*SVE RADIONICE SRIJEDOM SU NAM POPUNJENE! OTVORILI SMO NOVE TERMINE PONEDJELJKOM  – 18-20h

Radionice su koncipirane kao drop in varijanta.

Cijena radionica iznosi 100 kn, traje puna 2 sata (od 18-20h), te je osiguran apsolutno sav materijal za izvedbu i stvaranje i naravno, što napravite nosite kući, s time da uz našeg partnera u radionici (Hobby Art), dobivate letak s popustom pri kupnji u njihovom dućanu.

Ugodna atmosfera uz kavu, čaj, keksiće, te ukoliko imate djecu, ona su u drugom prostoru s drugim animatorima, rade svoju kreativu – uključeno u gore navedenoj cijeni.