ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMA

Jako nas veseli kada vidimo ovako veliki interes za naše radionice i predstave za vrijeme Adventa u Klovićevim dvorima.

Inbox nam je pun poruka, a mi sve sretnije i sretnije. Izvrsno ćemo se družiti, zabavljati, a i biti malo vrijedni i izrađivati svakakve super stvari :)

Uz naš program izvođenja predstava i kreativnih radionica, donosimo vam detaljan opis kako će to sve na Adventu u Klovićevim dvorima izgledati, te što vas sve tamo čeka. Jako smo uzbuđene zbog toga! Naravno, i ovaj put vam spremamo najbolje od najboljeg :)
Svaka radionica, predstava i gostovanje predstavlja nam izazov, a ovaj nam je baš posebno drag.

Advent u Klovićevim dvorima službeno već počinje 01.12., koji će svečano otvoriti poznata grupa Vatra na platou Gradec.
Svakodnevno vas očekuju besplatni koncerti i pregršt događanja s najljepšim pogledom na Zagreb. Za genijalnu atmosferu  pobrinut će se
Marko Tolja, Ljetno kino, Songkillers, Nola, Detour, Sara Renar, Dino Dvornik Tribute Band, GRETTA…
Posebno nas veseli je bogata gastro ponuda s već dobro poznatim kućicama s kobasama i kuhanim vinom, te uz raznoraznu ponudu street food restorana.

A ono što vas sigurno najviše zanima je sadržaj za vaše klince. Uz samu predivnu šetnju i put koji vas vodi, naravno, do nas hehehe, u atriju Klovićevih dvora dočekat će vas prava božićna bajka. Ne samo što ćemo mi biti tamo ;), već će u samom atriju biti postavljeno prvo sintetičko klizalište u Hrvatskoj, izrađeno od visokokvalitetnog ekološkog leda.
Što to znači? Pa…. znači da volimo sve što je ekološko :) i da možete klizati bez obzira na vrijeme, jer se taj posebni led ne topi! Jupiii! A, o lokaciji i iskustvu da ne pričamo!
Mi smo totalno nabrušene na klizanje, kao i naše klizaljke :)

Organizatori su se jako potrudili da vam pruže doživljaj za pamćenje! Zato smo jako sretne što možemo biti mali dio toga, te svojom ponudom obogatiti cijelo događanje. A pripremili smo vam stvarno svašta!

Oni koji su bili na našim ljetnim radionicama, znaju kako niti jedna radionica ne može  početi bez jedne dobre priče. Zato nam je važno da nam dođete na vrijeme. Nakon priče slijedi kreativna radionica na kojoj izrađujemo elemente iz priče sa zimskim elementima.

Prema našoj dobroj, staroj tradiciji, za svako dijete osiguran je paketić s potrebnim materijalom za rad.
Raspored radionica vam donosimo sada, a za detaljniji opis pojedine radionice morate pratiti našu stranicu svaki dan :)

klovicevi-dvori-raspored-predstava-i-radionica

Prijave na radionice nisu potrebne, osigurali smo dovoljno materijala za sve.

Ulaz na sva događanja tijekom Adventa u Klovićevim dvorima je besplatan!

Vidimo se već ove subote, 03.12. u 18h na našoj hit predstavi “Kad će više taj snijeg?”, te na prvoj kreativnoj radionici izradi 3D životinja i borića sa “slatkim ” postoljem :) Užasno vas zanima što znači ovo “slatko” postolje, je’l da? Dođite i provjerite!

Ho- ho- ho! Čekamo vas!

Naravno, pozivamo vas da nam i dalje pišete i javljate se u inbox i na komentarima, to nam je baš super i čini nas sretnima <3