Radionica ilustracije za Teense

Svima vam radosno javljamo da je naša kreativna i rado pohađana radionica ilustracije dobila mlađu seku: jer, zašto bi u vještoj tehnici i sjajnoj zabavi dobrog ilustriranja uživali samo veliki?

Za to zaista nema razloga: i zato s veseljem pokrećemo radionicu ilustracije za mlađe! U nju su dobrodošli svi ljubitelji vještog crteža, moćne priče i suvremene umjetničke tehnologije stariji od 12 godina.

Što ih ondje čeka, osim kreativnog učenja i pametne zabave? Da vidimo: stručno i dinamično vodstvo iz pera iskusnih majstora ilustracije i maštovitih grafičkih dizajnera. Akvarel, olovka, tuš i ostali moćni alati svakog dobrog crteža. Koncept je sličan kao i za velike: svatko svoju ilustratorsku ideju sam osmišlja, a djelo provodi uz stručno oko i vještu ruku naših mentora.

Oni iz prve ruke spremno otkrivaju sve tajne crtačkih tehnika, grafičkih aduta i tehničkih izazova: a pritom se svi sjajno provode, kreativno druže i precizno uče. Zabava na pametan način u pravom smislu tih riječi: i opako dobrih slika koje ih prate. Ovakav tip radonice zgodna je prilika da svoje klince upoznate s vječnim kultom dobre ilustracije. Teško mu je odoljeti jer spaja suvremenu ideju, kreativnu praksu i tehnički dizajn: dakle, sve ono što treba jedan moderan tinejdžer. A mi mu to želimo pružiti. Da ne kažemo: nacrtati. To će sam. U svom stilu. I dobro pogođenom tonu: oštra oka, vješte ruke. I naravno, bogate mašte!

Radionicu ilustracije 12 + organiziramo u partnerskoj i prijateljskoj suradnji sa Školskom knjigom, ekipom koja zna što je dobro štivo. I odlična ilustracija! Svaki polaznik tako dobiva vlastiti primjerak knjige „Želim biti ilustrator“: stručnog štiva koje pritom krasi i vrlo otkačen, maštovit i zabavan ton. Baš onako kako volimo! Knjigu na radionici prolazimo skupa s našim voditeljima, a nakon kraja projekta nosimo kući i konzultiramo za sve nove crtačke izazove. Školska knjiga je za svakog našeg polaznika osigurala po jedan primjerak ove super knjige! Genijalno, zar ne?

 

A naravno, kući nosimo i svoj (prvi) strip/slikovnicu, koja može biti trofejni ukras na polici, originalan dar dragoj osobi ili, hm….kreativni pik u oko kakvog spremnog izdavača. Odluka je vaša, a pametna zabava na radionici zajednička!

Radionica će se održavati u trajanju 2 dana – od 3.3.-04.3., (vikend) od 9.30-13.30h , ukupno 8 sati. Radionice se održavaju u Laboratoriju zabave, Trnjanska cesta 3.

Cijena radionice iznosi 500 kn, za članove Laboratorija zabave 450 kn.

U cijenu je uključen doručak – kroasani i čaj (kava za malo starije) i primjerak knjige “Želim biti ilustrator” koju poklanjamo u suradnji s Školskom knjigom.

Sav materijal je osiguran.

Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen.

Više informacija saznajte na info@laboratorijzabave.hr