RADIONICA ILUSTRACIJE

Dragi naši ljubitelji crteža, vješte animacije i maštovitih slikovnica, s veseljem vas pozivamo da dođete na svoje!

Ponovno se bacamo na  novu i drukčiju radionicu na temu vječne, suvrememene i tradicionalne ilustracije, koja osim što je obilježila brojna djetinjstva, uspješno u svakome od nas održava onog kreativnog, sanjarskog i vječno budnog klinca!

Ilustracija je divan medij koji spaja likovni jezik s pisanim, a zajedno se pretvara u malo umjetničko djelo. Kroz drop in radionice proći ćemo kroz niz novih tehnika koje ilustratori koriste, kao što su primjerice linorez, vodene boje, kolaž i razne druge kombinirane tehnike (kroz više radionica). Puno vježbi i zadataka osmišljeno je da se polaznike potakne na kreativno razmišljanje i na vlastiti, osobni razvoj unutar likovnog izričaja.
Istraživat ćemo priče kroz vizualni dijalog i osmišljati svoje buduće ilustracije zajedno. Jednom završena ilustracija ima brojne mogućnosti svog života izvan radionice: može postati prekrasan dar za klince, originalno iznenađenje za drage odrasle ili, jednostavno, zgodna uspomena na dane kad je mašta postajala stvarnost. Na zabavan, pametan i stobojan način!

Radionica ilustracije odvija se pod vještim i iskusnim vodstvom  naše Maše. 

Radionice u 6. mjesecu su zamišljene kao ‘drop in’ varijanta u trajanju od 3 sata.

Prvi termin radionica je:

18.06., ponedjeljak od 18-21h

Sljedeći termini (nakon što se popuni prvi termin) su:

25.06., ponedjeljak od 18-21h

Cijena – 180 kn po radionici – Uključen sav materijal.

Radionice se održavaju u Ateljeu na br.1 na adresi Ulica Republike Austrije 1, 1. kat.

Prijave na mail: ateljenabr.1@gmail.com

*Radionica je za 16+