NOVOST U ATELJEU NA BR.1: TERENSKE RADIONICE CRTANJA U BOTANIČKOM VRTU

U ljetnoj sezoni Ateljea na br. 1 za vas smo pripremili jedno iznenađenje! S obzirom da nam se bliži ljeto i svi polako druženja prebacujemo van, na terase, u parkove i vrtove, mi smo odlučili i naš Atelje prebaciti na teren, stoga smo za lipanj osmislili novi modul radionicaterenske radionice.

S veseljem vam predstavljamo naš jednomjesečni ciklus radionica crtanja na terenu, a gdje drugdje, nego u najljepšem zagrebačkom vrtu – Botaničkom vrtu. U Botaničkom vrtu ćemo crtati bilje i cvijeće i na taj način razvijati fine crtačke tehnike. Učit ćemo opažati prirodu, promatrati te crtati motive i detalje iz prirode. Crtat ćemo s olovkom, ugljenom i akvarelom.

Priroda je oduvijek bila i uvijek će biti neiscrpan izvor inspiracije za umjetnike i kreativce. Malo je boljih načina za inspirirati se od upijanja ljepote prirode u opuštenom okruženju Botaničkog vrta. Priroda se sastoji od mnogih lica, i jednostavnih geometrijskih struktura, i organskih oblika, i tankih linija i bezbroj ostalih detalja, a mi ćemo ih upoznati baš sve.

Kako vam ljeto na zagrebačkom asfaltu ne bi bilo dosadno i sparno, dođite na naše radionice crtanja u Botanički vrt od 17 do 19 sati i predahnite od napornog dana dok u hladovini drveća crtate prirodu koja vas okružuje.

Svi materijali za radionicu su osigurani, a kroz crtačke tehnike će vas voditi stručno vodstvo.

Cijena radionice iznosi 550 kn.

Za radionicu se možete prijaviti na mail: ateljenabr.1@gmail.com

Veselimo se vidjeti vas u novoj, ljetnoj sezoni Ateljea!