put-oko-svijeta

Put oko svijeta

Put oko svijeta je rođendan na kojem posjećujemo svih 7 kontinenata. Upoznajemo različite kulture kroz zanimljive narodne priče, običaje i tradicionalne igre karakteristične za zemlju u kojoj se trenutno nalazimo.

Polijetanje je iz Zagreba, sa specijalnog terminala Laboratorija zabave na kojem svaki putnik dobiva putovnicu i prolazi check in. A onda počinje prava avantura!

U Francuskoj posjećujemo slavni Eiffelov toranj, slušamo šansone i zvonimo sa strašne Notre Dame. Sunčana Italija će nas provozati u gondoli kroz tajanstvene uske uličice sve do Rimskog carstva. U Španjolskoj ćemo plesati flamenco, istražiti Altamiru i odmoriti se u siesti. A kako se izrađuju babuške i kako nadmudriti lukavu Babu Jagu: tko to zna bolje od Rusije?

U Australiji se igramo s klokanima, hranimo tasmanijske vragove i upoznajemo Aboridžane. Veseli Afrikanci nas dočekuju s plesom i bongosima, a onda nas vode u šetnju do Nila i Kilimandžara. Saznajemo da Sierra Leone znači lavlja planina i kako nastaju pješčane oluje. Dvije sestre Amerike nas uvijek super ugoste. U Argentini plešemo tango, a u Brazilu sambu pod maskama.

Volimo izlet niz Amazonu i kroz Ande, no Kolumbo nas već zove da mu se pridružimo na sjeveru. Plovimo kroz Meksički zaljev i niz Karipsko more, saznajemo gdje su se nekad okupljali gusari, kako se pleše hula hula ples i zašto dolazi do erupcija vulkana.

U Teksasu pomažemo kaubojima okupiti krave i ukrotiti konje, upoznajemo indijanske poglavice i saznajemo kako se nekad nosila pošta. U Kini klopamo sa štapićima i istražujemo Put svile, a u Japanu nas već nestrpljivo čekaju šivači kimona, karate majstori i super cool obred ispijanja čaja.

Nismo zaboravili ni Antarktiku. Hrabro oblačimo čizme i skafandere i odlazimo nahraniti pingvine, napraviti iglu i uživati u grudanju. Nakon toga nas ionako čeka topli čaj u Zagrebu, pa se ne žurimo previše.

A kad se napokon vratimo u Laboratorij zabave, utvrđujemo znanje na malom kvizu na kojem provjeravamo što smo zapamtili o kojoj zemlji. Jer, znate, nije lako obići sedam kontinenata na jednom rođendanu. Ali, tako je zabavno da smo uvijek spremni za još jedan krug!

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • potpunosti uređen i dekoriran prostor s odabranom temom
  • pozivnice
  • pinjata
  • grickalice i sokovi
  • fotografiranje cijelog rođendana
  • 3  voditelja

*Broj djece ograničen je na 20. Za prelazak te brojke bit će vam naplaćeno 15 eura po djetetu. U prostor fizički stane 30 djece.

CIJENA: 350 eura

*Prije rezervacije termina pročitajte Kućni red

Rezervacije  molimo isključivo na br. telefona:

MAJA 095 39 23 644

ili na mail: info@laboratorijzabave.hr