PRVA POP UP RADIONICA U ATELJEU: AKCIJA ZA PASICU KASICU!

Počinjemo s najavljenim POP UP RADIONICAMA u Ateljeu na br. 1  i to u humanitarnom tonu! U petak, 19.10., službeno otvaramo POP UP sezonu i prva je radionica – radionica keramike! A kakvo bi to otvaranje bilo da nije po mnogo čemu posebno? Zato na našem prvom druženju skupljamo sredstva za pomoć Pasici Kasici – pametno osmišljenom projektu za pomoć svim napuštenim ljubimcima iz skloništa i azila. Ovim putem apeliramo na sve ljubitelje životinja, sve vas kojima se srce stisne kad ugledate tužne okice, gladne njuškice i promrznute šapice (a znamo da vas ima!) – ovo je prilika da nešto učinite i promijenite, a ujedno provedete popodne u kreativnom i ugodnom društvu.

Pasica Kasica je važna i hvalevrijedna akcija za napuštene njuškice i šapice s ciljem pomaganja napuštenim psima na nešto drugačiji način. Svojim pozitivnim i kreativnim pristupom , u suradnji s umjetnicima različitih profila, potiče na udomljavanje pasa i bavi se prikupljanjem financijske, volonterske i bilo kakve pomoći udrugama koje brinu o napuštenim životinjama.

I Atelje na br. 1 jedva čeka pomoći. Mi volimo biti kreativni i bez posebnog razloga – ali ako ga imamo i taj razlog je pomaganje – mi smo uvijek za! Tema radionice izrada je keramičkih zdjelica za ljubimce, za sve vaše nezasitne (i puno sretnije!) njuškice koje strpljivo čekaju kod kuće. U tri sata trajanja radionice puno ćemo raditi, oblikovati i zabavljati se. Cijena radionice je 200 kn – a sav prihod odlazi u šape onih kojima je to najpotrebnije! Dođite u što većem broju, pridružite nam se na radionici, izradite nešto fora za svog (ili maminog, susjedovog, frendovog…) ljubimca i usput pomozite još hrpi drugih! Jer kad se male ruke slože – svašta se može!

Radionica će se održati u Ateljeu na br.1 – Ulica Republike Austrije 1, 1.kat, od 18-21h.

Požurite s prijavom na ateljenabr.1@gmail.com.