U kreativnom društvu s Allianzom

 Allianz i Laboratorij zabave imaju se rado – vežu nas uspješne i ugodne suradnje, pozitivna, topla i prijateljska atmosfera i uvijek odličan provod u zajedničkom druženju. Sve se to još jednom odvilo povodom božićnog eventa za Allianzove klince, kojeg smo proveli u prekrasnim i uvijek atmosferičnim Klovićevim dvorima.

Pogled na bajkoviti, zimski Gornji grad savršeno se uklopio u zabavnu šetnju galerijom i igru, koja je uslijedila nakon nje. Veliki i mali skupa su se smijali, družili i zdušno pomagali likovima naše božićne predstave.

A njima nije manjkalo posla! Simpatična ovca rado je primala kreativne prijedloge, domišljate savjete i vrijedne ruke u svom nimalo lakom zadatku da oraspoloži svoju depresivnu prijateljicu Mu. Djeca i odrasli spremno su udružili snage da joj priskoče u pomoć, razvesele Mu i dozovu Djeda Božićnjaka ravno u Klovićeve dvore!

Upravo to je želja naših božićnih evenata – povezati djecu i odrasle u zajedničku kreativnu akciju, zabavnu suradnju i razigranu razmjenu znanja, ideja i prijedloga. Na zadovoljstvo cijele obitelji i u sjajnom društvu božićnih likova, zimskih stvorenja i naravno, slatkih poklona!