Ljetni kreativni boravak u našem vrtu: prijave, pozor, sad

Dragi naši mali i veliki ljetoljupci, stižu nam još jedni praznici! Ljeto je od nestrpljenja da uđe u naš vrt potpuno izgrebalo naša vrata iza kojih smo vam proteklih dana pripremali pravo osvježenje za sve ljubitelje kratkih rukava, bosih nogu i vodenih gušteva: ljetni kreativni boravak u Laboratoriju zabave!

Za sve klince željne trka, trave, druženja i mokrih prstića imamo pravu kreativnu akciju, a za sve zaposlene roditelje maštovito i praktično rješenje na uvijek goruće pitanje: što sa klincem kad završi škola? Vi radite. Doma ga svi znaju.

Imamo kreativno rješenje: pošaljite ga k nama! Naš kreativni boravak počinje 26.6., i traje čak do 15.7. Dakle, ni manje ni više nego 3 tjedna super provoda, novih prijatelja, kreativnih aktivnosti, društvenih igara i ostalih ljetnih gušteva svakim radnim danom od 9 do 17 sati – cjelodnevni boravak ili od 9 do 13 sati – poludnevni boravak.

Što sve radimo ondje radimo? Pa, obične dječje stvari. Miješamo cement, tucamo kamenje, gradimo cestu, lijepimo pločice i tako to. Bez šale: sve to nam treba za izgradnju veselog vrtnog mozaika i kamenog puteljka prijateljstva na kojima svaki klinac ostavlja svoj trag zajedničke igre i različite osobnosti. Jer, znate da ne postoje dva ista traga, a svaki trag kojeg ostavimo vodi nas do kreativnog putokaza kroz prijateljstvo, samopouzdanje i jednu posebnost na stotine načina.

A što kad ogladnimo, pitate se? E, tu smo vas čekali! Kad je vrijeme za klopu, vrijeme je i za kulinarsku radionicu! Od svježeg voća, šarenog povrća, finog mesa i ostalih zdravih namirnica sami pravimo svoju užinu. Mirisni roštilj, tople tortilje, maštovite voćne salate: sa stola u ruke, iz ruke u zube, iz usta u trbuh čuje se samo njaaaaaaam!

Kad poželimo odmoriti prstiće i trbuhe, zaposlimo oči kakvom dobrom knjigom ili zabavnim filmom. Imamo Dječji književni klub na kojem guštamo u dobrom štivu od kojeg kasnije radimo predstave i vježbamo kreativno pisanje i filmsku radionicu. U pauzama, kako se to kaže: sport i glazba! Gađamo se vodenim balonima. Lovimo se vodenim prskalicama ( hint: ponesite rezervnu odjeću). Rastežemo se na travi koliko smo dugi i široki. Glasno pjevamo. Bučno plešemo. Visoko skačemo. Igramo društvene igre. Mozgamo mozgalice. Trčimo kao navijeni. Hint: neće htjeti kući.

Pa, kako vam se čini? Lajkate kreativu? Wowate boravak? Prijavite klinca i najavite ljeto!

Raspored za tjedan 26.06.-30.07.

9-11h – Svako jutro, kreativno jutro 
Izrada mozaika; izrada “puteljka prijateljstva” – zajednički projekt

11-13h – Kulinarska radionica / Ručak

13-15h – Dječji književni klub / Film

15h – Snack i smoothie

16-17h – Vodene aktivnosti i društvene igre

Mjesto održavanja: Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3 – vrt i unutrašnji prostor

Cijena za cjelodnevni boravak iznosi 1050 kn (5 dana), za poludnevni 650 kn (5 dana), “drop in” (1 dan) 250 kn.

Raspoloživi datumi su: 26.6.-30.6., 3.7.-7.7., 10.-14.7.

Sve prijave primamo na mail: info@laboratorijzabave.hr. Kod prijave potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 200 kn.

Veselimo se!