Ljetni kampovi: prijave otvorene!

Dragi naši,

s veseljem otvaramo službene prijave za Ljetne kampove u Laboratoriju zabave: a kao što mnogi već znaju, zbog vašeg će se velikog interesa oni oni odvijati od zadnjeg dana stare, pa sve do prvog dana nove školske godine! Dakle, čeka nas čitavo ljeto odličnog provoda, novih avantura i pametne zabave: a kad ćete nam se pridružiti, izbor je samo vaš! Da vam slatke muke još više otežamo, danas vam predstavljamo sve teme naših kampova i točne datume kad ćemo ih održavati. To su:

Škola je super, ali praznici su još bolji: 18.6. – 21.6. 2018.

Nakon škole, vrijeme je za odmor: igru, zabavu i nove prijatelje! Prvog tjedna chillamo, družimo se i bavimo fizikalijama: puno zdrave tjelovježbe kroz još više aktivne i rastrčane igre na otvorenom! Klince želimo potpuno opustiti i odmoriti od školskih obaveza: a nema boljeg načina od tjelesnog u prirodi našeg vrta!

Adventure Land: 26.6. – 29.6. 2018.

Svaki dan jedna avantura: u stilu najboljih dječjih romana! Postavljamo otkačenu scenu, nudimo praktične rekvizite: i smišljamo kako bi se domišljati klinci snašli usred brodoloma, začaranog labirinta ili, recimo, vlaka u snijegu! Filmska igra, mislite? Ne: maštovita praksa na pustolovan način!

Opća kultura / domaćinstvo: 2.7. – 6.7. 2018.

Sjećate se nekadašnjih satova domaćinstva ili tehničkog odgoja? Mi s veseljem! U tjednu domaćinstva na zabavan i nadasve parktičan način učimo klince sitnicama koje život znače: kako prišiti gumb, umijesiti štrudlu ili obući jabuku u šlafrok. Pritom ponavljamo stara pravila bontona za stolom, u kući i na ulici: jer pristojnost nikad ne odlazi u zastaru!

Izviđači: 9.7. – 13.7. 2018.

Mnogi se odrasli s nostalgijom prisjećaju slavnog doba izviđača: a tko kaže da ga više nema? Suvremene klince koji vole prirodu i društvo vodimo kroz sve tajne starih izviđača: učimo kako podići šator, zapaliti logorsku vatru, ispeći ukusni roštilj i doskočiti svim opasnostima koje vrebaju u prirodi, kao što su ubod trna ili ugriz zmije. Naviru vam sjećanja? I nama: i baš zato, novim klincima želimo stvoriti genijalne uspomene!

Pakosna priroda: 16.7. – 20.7. 2018.

Svojevrsni nastavak Izviđača: sa sunčanih livada i tajanstvenih proplanaka, odlazimo korak dalje. U sami mrak pakosne prirode: i svega što nam ona priprema. Biljke mesožderke, čudnovate životinje, jezivi procesi u utrobi zemlje: sve mračne prirodne pojave otkrivamo u pravom svijetlu. Živi pijesak, živo blato: što nam radi fotosinteza, i kako stvari funkcioniraju ispod površine. Zanimljivo, zabavno i nadasve pakosno: pametna zabava na prirodan način!

Idemo na more: 23.7. – 27.7. 2018.

U ovom tjednu pripremamo klince za morske avanture: kako se pametno zabaviti na plaži, kojim si igrama skratiti putovanje do mora i što sa sobom ako padne kiša? Upoznajemo more kao pravog prijatelja: učimo kako nastaju valovi, kako razlikovati vjetrove, što okreće plimu i oseku i tko sve živi u Jadranu. Naravno, tu su i praktični savjeti za svakog morskog vuka: kako nadmudriti sunčanicu, kako svezati mornarski čvor i što ako nas uhvati grč na plivanju? Otkrivamo iz prve ruke: na praktičan i zabavan način!

Put oko svijeta: 30.7. – 3.8. 2018.

Tjedan u kojem će naš vrt ugostiti sve svjetske kontinenete: sa svim svojim zabavnim običajima, zanimljivim ritualima i vrijednim kulturno – povijesnim baštinama. Povijest, zemljopis i opća kultura na dječji način: a taj je uvijek razigran, zabavan i nadasve praktičan. Kroz kreativne izazove i maštovite radionice upoznajemo svjetsku kulturu i tradiciju sa svih strana globusa: i pritom se odlično zabavljamo!

6.8. – 20.8. 2018. :  pauza zbog kolektivnog godišnjeg odmora

Ste(a)m tjedan: 20.8. – 24.8. 2018.

U tjednu ste(a)ma bavimo se osnovama znanosti, tehnologije, inžinjeringa, umjetnosti i matematike: na zabavan i dinamičan način. Kroz praktične radionice i kreativne izazove učimo kako stvari funkcioniraju: i koja je naša uloga u tome. Koje stvari, pitate se? Sve koje nas okružuju: magnetna polja, strujni krugovi, agregatna stanja, prirodni procesi i moderna robotika. Znanost na dječji način: i pametna zabava u ozbiljnoj igri!

Jučer, danas, sutra /celebrityji na pametan način: 27.8. – 31.8. 2018.

Što je zajedničko kultnim umjetnicima, velikim znanstvenicima i slavnim istraživačima? Svatko je u svom području razvijao društvo kakvo danas poznajemo i činio svijet boljim mjestom: a mnogi su se pritom i sjajno zabavljali! Vašim klincima sa zadovoljstvom predstavljamo Fridu Kahlo, Columba, bračni par Curie, Vasca Da Gamu i mnoge druge slavne celebrityje: a to činimo na autentičan, zabavan i djeci blizak način. Kroz puno igre i kreativnih zadataka!

Onda, što kažete? Mi znamo da jedva čekamo gradsko ljeto u Trnjanskoj: i svakog klinca koji će se zabavljati s nama! Ako u našim kampovima prepoznajete svojeg: jedva ga čekamo upoznati, ili pak opet vidjeti u našem vrtu. Naravno, ne morate se odlučiti na samo jedan kamp: možete se prijaviti za više njih, ili čak na sve! U slučaju odabira više kampova, ostvarujete posebni popust: koji također vrijedi i za slučaj da ste članovi naše udruge.

Kamp je namijenjen djeci od 5,5 do 12 godina.

Kampovi službeno počinju u 8.30, no uvijek imamo i dežurstva za roditelje koji rade od 8! Tako da ni za to ne morate brinuti!

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30-17h) iznosi 1250 kn (za drugo i treće dijete popust od 10 %), a za članove 1050 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni  – jutarnji od 8.30- 12.30 ili popodnevni od 13-17h iznosi 900, za članove 750 kn.

Prva dva tjedna kampa (18.-21.6., 26.6.-29.6.) traju 4 dana zbog praznika te njihova cijena iznosi:

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30-17h) iznosi 1050 kn (za drugo i treće dijete popust od 10 %), a za članove 900 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni  700kn, za članove 550 kn (4 dana), “drop in” (1 dan) 250 kn.

Ukoliko se uzima više tjedana, odnosno kampova, tada Vam slažemo paket ovisno o tome koliko ste kampova uzeli. *Članovi obavezno moraju poslati broj članske iskaznice koja vrijedi za 2018. godinu kako bismo na temelju toga mogli složiti pakete.

Prijaviti nam se možete na info@laboratorijzabave.hr: čekamo vas s vašim mjestom. Vidimo se!

*VAŽNA NAPOMENA! Za odvijanje kampa potrebno je biti prijavljeno minimalno 5-ero djece. U slučaju manjeg odaziva, Laboratorij zabave zadržava pravo otkazivanja određenog termina.