POP UP PETAK

Još je jedan POP UP PETAK iza nas i slobodno možemo reći da je bio pun pogodak! Atelje pun pozitivne ekipe, zvuk rezuckanja papira, nasmijana lica i brojne vrijedne ruke.
Ono, prava kreativno neuredna atmosfera koja priliči jednom umjetničkom ateljeu. I još kad je petak popodne – pravi recept za odličnu zabavu! Izradili smo puuuno toga lijepoga i zadovoljnih srca odnijeli naše nove biljke kući. Obožavamo naša POP UP druženja jer upoznajemo prekrasne nove ljude i stvaramo nova divna prijateljstva vezana čvrstom vezom – onom kreativnom. Jedva čekamo novo druženje i veliko hvala svima na dolasku!
Tko još nije čuo za POP UP PETAK?

Ateljeu na br.1 novu sezonu zamislili smo kao još genijalniju i originalniju od prošle. Uvijek pratimo aktualne trendove, ali pritom nastojimo ostati originalne, pomalo drugačije i kako bi rekli – svoje. Zato krećemo s još jednim novitetom – POP UP RADIONICE PETKOM!

Zamišljene kao tjedne radionice u trajanju od 3 sata, svaka će se baviti drugom temom/tehnikom/idejom. Za razliku od naših uobičajenih programa koji se odvijaju na mjesečnim razinama, svaki petak popodne u Ateljeu bit će rezerviran za naša kratka (ali slatka!) druženja u društvu uvijek novih umjetnika i kreativnih majstora. Iako kratke, radionice neće biti ništa manje kvalitetne i sadržajne. Kao i uvijek – jamčimo iskusno vodstvo uz puno kreativnog poticaja i usvajanja novih znanja.

Za sve informacije javite se na: ateljenabr.1@gmail.com

Vidimo se!