POP UP PETAK U ATELJEU NA BR. 1: (WALT) DISNEY METODA KREATIVNOSTI

Ovaj tjedan pop up petak u Ateljeu na br. 1 rezerviran je za (Walt) Disney metodu kreativnosti. Predstavljamo vam ovu korisnu tehniku kreativnog razmišljanja i kreativnu brainstorming metodu koja služi za generiranje novih ideja i kvalitetnu evaluaciju već postojećih.

Omogućuje nam razmišljanje na tri različita načina i pristup našim idejama, projektima, poslu i aktivnostima s tri različita stajališta. Takav pristup omogućuje nam pronaći nova rješenja, ideje i načine kreiranja svojih snova, projekata, posla te planiranja budućih aktivnosti. Također je korisna kada imamo problem koji je potrebno riješiti i hitno nam je smisliti rješenja ili smo u tzv. kreativnoj blokadi i čini nam se da nemamo niti jednu konkretnu ideju.

Dobila je naziv prema Walt Disney-u koji je takvim načinom rada, zajedno sa svojim timom, stvarao nove ideje koje bi potom pomno razradio i u konačnici realizirao.

Zašto Disney metoda? Idealna je za situacije kada želite potaknuti svoju maštu i kada su potrebne nove i kreativne ideje. Također je iznimno korisna kada trebate kvalitetno razraditi određeni projekt ili plan i preispitati izvedivost istog. Uči nas razmišljati drugačije.

Voditeljica radionice je Matea Teller, certificirani NLP coach i majstor (neurolingvističkog programiranja). Uz individualan rad s klijentima, vodi radionice osobnog i poslovnog rasta i razvoja. Matein online projekt „Home with Self“ uči nas znati, voljeti i razumijeti sebe i daje odgovore na mnoga pitanja vezana za odnose s drugima. Uz uvjerenje da nikad ne prestajemo učiti i razvijati se, svoja stečena znanja vrlo rado prenosi drugima.

Na radionici u trajanju od 3 sata naučit ćemo tehniku i njeno prakticiranje, uz vodstvo korak po korak te brojne korisne savjete. Po završetku, kući odlazite s novim alatom „u džepu“ koji ćete moći uspješno koristiti, sami ili u timu, u raznim poslovnim i privatnim situacijama… kad god Vam zatreba magija Walt Disney-a!

Radionica se održava u Ateljeu na br. 1, u Ulici Republike Austrije 1, 1. kat. Sve prijave molimo poslati na ateljenabr.1@gmail.com.Družimo se ovaj petak, 10.05., od 18 do 21h.

Cijena radionice je 200 kn.