POP UP PETAK U ATELJEU NA BR. 1: BILJKE I CVIJEĆE OD PAPIRA!

Vaša želja – naša zapovijed! A vjerujte nam da ovakve želje ispunjavamo s velikim zadovoljstvom!

Atelje na br. 1, vaš najdraži umjetnički atelje i kreativni kutak svih zaljubljenika u suvremenu umjetnost, tradicionalne vještine i hand made dizajn, nastavlja s pop up radionicama petkom. To su naše tjedne radionice u trajanju od 3 sata, svaka s drugom temom/tehnikom/idejom.

Radionica izrade cvijeća i biljaka od papira ispala je totalni hit i radi velikog interesa ju jedva čekamo ponoviti! Kao velike ljubiteljice papercutting tehnike (i velike ljubiteljice cvijeća i ostalih biljaka!) odlučile smo te dvije ljubavi spojiti u jedno. Papercutting tehnika tradicionalna je tehnika rezanja papira koja potječe iz Kine. Sve što je potrebno su škare/skalpel i selotejp i spremni ste za stvaranje čuda od papira!

Proljeće je, a u nama nemir! Napokon nam je stiglo proljeće, vani je lijepo vrijeme, a nama se kreativa budi na najjače. Zato i krećemo s ovakvom pravom proljetnom radionicom za sve one koji se osjećaju isto kao i mi. Bit će tu cvijeća u svim bojama, šarenilo kud god se okreneš, sve u znaku pastelnih i proljetnih boja… „Zamirisat“ će nam ružmarin, lavanda ili bosiljak… Ma što god vam padne na pamet! Zapravo, koju god biljku ili cvijet zamislite – sada mogu biti vaši (u papirnatom obliku)! A u ovo preduskrsno vrijeme, ovo je super način za osvježiti svoje kućne ukrase…

Zašto pop up petak u Ateljeu na br. 1? Kreativno neuredna atmosfera, petak poslije posla, zvuk rezuckanja papira i puno vrijednih ruku… Slobodno možemo reći da su naša pop up druženja pun pogodak – garantiramo da kući odlazite punih ruku i nasmijana lica!

Družimo se ovaj petak, 05.04., od 18 do 21 h. Dođite na naše druženje – iako kratko, garantiramo da će biti slatko! Svi materijali za izradu su osigurani, od papira do tegle i ukrasnih potrepština + kava ili čaj J

Cijena radionice: 150 kn.

Radionica se održava u Ateljeu na br. 1, u Ulici Republike Austrije 1, 1. kat.

Sve prijave molimo poslati na ateljenabr.1@gmail.com.